Νέα δημοσκόπηση: Τι κυβέρνηση θέλει η πλειοψηφία των Ελλήνων

Η διαφορά Νέας Δημοκρατίας και ΣΥΡΙΖΑ

Νέα δημοσκόπηση: Τι κυβέρνηση θέλει η πλειοψηφία των Ελλήνων

Ασφαλή διαφορά έναντι του ΣΥΡΙΖΑ συνεχίζει κρατά η Νέα Δημοκρατία, με την αξιωματική αντιπολίτευση, πάντως, να ροκανίζει «ελαφρώς» την απόσταση μεταξύ τους, σε σχέση με τις μετρήσεις Οκτωβρίου και Σεπτεμβρίου.

Ειδικότερα, σε δημοσκόπηση της εταιρείας MARC για λογαριασμό του ΑΝΤ1 για τον Νοέμβριο, η Νέα Δημοκρατία συγκεντρώνει 32% κι ο ΣΥΡΙΖΑ 24%. Ακολουθεί το ΠΑΣΟΚ 11,3%, το ΚΚΕ 5,6%, η Ελληνική Λύση 4,1% και το ΜέΡΑ25 3%.

Δημοσκόπηση: Σε ασφαλή απόσταση από ΣΥΡΙΖΑ η ΝΔ – Τι διαφορά έχουν

Ασφαλή διαφορά έναντι του ΣΥΡΙΖΑ συνεχίζει κρατά η Νέα Δημοκρατία, σύμφωνα με τη δημοσκόπηση της Marc για τον ΑΝΤ1

Ασφαλή διαφορά έναντι του ΣΥΡΙΖΑ συνεχίζει κρατά η Νέα Δημοκρατία, σύμφωνα με τη δημοσκόπηση της Marc για τον ΑΝΤ1

Όσον αφορά, τη δημοτικότητα των πολιτικών αρχηγών, ο Κυριάκος Μητσοτάκης διατηρεί προβάδισμα έναντι του Αλέξη Τσίπρα.

Δημοσκόπηση Pulse: Στο 7%  η διαφορά της ΝΔ από τον ΣΥΡΙΖΑ

Ειδικότερα, ο πρωθυπουργός συγκεντρώνει 47,8%, ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ 34,3% και ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ 33,7%.

Μητσοτάκης: Eφικτή η επίτευξη αυτοδυναμίας στις επόμενες εκλογές

Το 34,6% των συμμετεχόντων στην έρευνα εκτιμά ότι η κυβέρνηση «θα μπορούσε να κάνει πολύ περισσότερα», το 25,6% πως «κάνει ό,τι καλύτερο μπορεί», το 22,8% ότι πρόκειται για μία «επικίνδυνη κυβέρνηση» και το 15,6% ότι κινείται «σε λάθος κατεύθυνση».

Δημοσκόπηση ALCO στον Alpha: Στο 7,3% η διαφορά ΝΔ – ΣΥΡΙΖΑ 

Ποσοστό 44,2% απαντά πως αν ήταν ο ΣΥΡΙΖΑ στην κυβέρνηση θα ήταν «χειρότερα», το 29,4% «περίπου τα ίδια», το 22% «καλύτερα»

Σύμφωνα με τη δημοσκόπηση, ποσοστό 44,2% απαντά πως αν ήταν ο ΣΥΡΙΖΑ στην κυβέρνηση θα ήταν «χειρότερα», το 29,4% «περίπου τα ίδια», το 22% «καλύτερα»

Ποσοστό 44,2% απαντά πως αν ήταν ο ΣΥΡΙΖΑ στην κυβέρνηση θα ήταν «χειρότερα», το 29,4% «περίπου τα ίδια», το 22% «καλύτερα».

Εξάλλου, ποσοστό 31,3% των ερωτηθέντων επιθυμεί αυτοδύναμη κυβέρνηση ΝΔ, το 21,1% προτιμά κυβέρνηση συνεργασίας με βασικό κορμό τον ΣΥΡΙΖΑ, το 17,3% κυβέρνηση συνεργασίας με βασικό κορμό την ΝΔ και ένα 14,8% επιθυμεί αυτοδύναμη κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ.

ποσοστό 31,3% των ερωτηθέντων επιθυμεί αυτοδύναμη κυβέρνηση ΝΔ, το 21,1% προτιμά κυβέρνηση συνεργασίας με βασικό κορμό τον ΣΥΡΙΖΑ, το 17,3% κυβέρνηση συνεργασίας με βασικό κορμό την ΝΔ και ένα 14,8% επιθυμεί αυτοδύναμη κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ

Ποσοστό 31,3% των ερωτηθέντων επιθυμεί αυτοδύναμη κυβέρνηση ΝΔ, το 21,1% προτιμά κυβέρνηση συνεργασίας με βασικό κορμό τον ΣΥΡΙΖΑ, το 17,3% κυβέρνηση συνεργασίας με βασικό κορμό την ΝΔ και ένα 14,8% επιθυμεί αυτοδύναμη κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ

Απαντώντας στην ερώτηση εάν προτιμούν αυτοδύναμη κυβέρνηση ΝΔ ή κυβέρνηση συνεργασίας ΣΥΡΙΖΑ-ΚΙΝΑΛ-Μέρα25, το 47,1% απάντησε το πρώτο και το 43,6% το δεύτερο.
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top