Δημοσκόπηση Pulse: Στο 7%  η διαφορά της ΝΔ από τον ΣΥΡΙΖΑ

Πόσο επηρεάστηκε η «εικόνα»  Μητσοτάκη από τις υποκλοπές    

Pulse πρόθεση ψήφου

Με 33%, έναντι 26% που συγκεντρώνει ο ΣΥΡΙΖΑ προηγείται η ΝΔ στην πρόθεση ψήφου, με αναγωγή επί των εγκύρων, στη δημοσκόπηση της Pulse για λογαριασμό του Σκάι, ενώ το ΠΑΣΟΚ συγκεντρώνει το 11,5%.  

Δημοσκόπηση Pulse: Στο 8 % η διαφορά της ΝΔ από τον ΣΥΡΙΖΑ   

Στο 5,5% βρίσκεται το ΚΚΕ και στο 4% η Ελληνική Λύση, ενώ το ΜεΡΑ25 συγκεντρώνει ποσοστό 3%.

Καταλληλότερος πρωθυπουργός ο Μητσοτάκης

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης συγκεντρώνει ποσοστό 39% στις απαντήσεις στην  ερώτηση «ποιος είναι ο  καταλληλότερος για πρωθυπουργός», έναντι 28% που συγκεντρώνει ο Αλέξης Τσίπρας.

δημοσκόπηση Pulse

Πώς επηρέασε η υπόθεση των παρακολουθήσεων

Στην ερώτηση για το ποιος από τους αρχηγούς των κομμάτων μπορεί να αντιμετωπίσει καλύτερα τα θέματα διαφάνειας, ο Κυριάκος Μητσοτάκης συγκεντρώνει ποσοστό 27%, έναντι 28% που συγκεντρώνει ο Αλέξης Τσίπρας και 12% που συγκεντρώνει ο Νίκος Ανδρουλάκης. Ένα ποσοστό που δείχνει ότι στο συγκεκριμένο ζήτημα έχει υποστεί «ζημιά» η εικόνα του πρωθυπουργού, λόγω των παρακολουθήσεων, αν και ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ προηγείται οριακά.  

Καταλληλότερος για θέματα ενεργειακής κρίσης, οικονομίας και εξωτερικής πολιτικής

Στο ερώτημα για το ποιος από τους τρεις αρχηγούς των κομμάτων είναι καταλληλότερος να χειριστεί τα «καυτά» θέματα της ενεργειακής κρίσης, της οικονομίας και της εξωτερικής πολιτικής, ο Κυριάκος Μητσοτάκης προηγείται με μεγάλη διαφορά έναντι του Αλέξη Τσίπρα και του Νίκου  Ανδρουλάκη.

δημοσκόπηση Pulse

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top