Εκλογές: Ποιον μήνα θα μπορούσαν πιθανότατα να γίνουν

Ο Μητσοτάκης «πάτησε το κουμπί» της προεκλογικής περιόδου

«O Μάρτιος θα μπορούσε να είναι εκλογικός μήνας»-Kεντρικό Δελτίο Ειδήσεων Star 26.11.22

Φωτιά στα σενάρια για την ημερομηνία που θα στηθούν κάλπες έβαλε το πρωί της Κυριακής ο Κυριάκος Μητσοτάκης. «Το κλίμα ήδη μυρίζει εκλογές», είπε από την Καλλιθέα.

Νέο δίλημμα για τις εκλογές: Το… καταχείμωνο ή το κατακαλόκαιρο; 

Ο Γιώργος Ευγενίδης έχει αποκλειστικές πληροφορίες στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star για το παρασκήνιο πίσω από τη δήλωση. 

ΣΥΡΙΖΑ: Αφού ο Μητσοτάκης "μυρίζει" εκλογές ας τις προκηρύξει άμεσα

«Το ότι είμαστε σε μια άτυπη, μακρά προεκλογική περίοδο το ξέρουμε εδώ και καιρό. Σήμερα όμως ο πρωθυπουργός στην περιοδεία που έκανε στην Καλλιθέα ήταν σαν να «πάτησε το κουμπί». Διότι, όταν ένας πρωθυπουργός λέει ότι το κλίμα μυρίζει εκλογές, λίγα ακόμα μένουν να ειπωθούν. Το ερώτημα, συνεπώς, είναι πότε θα γίνουν οι εκλογές. Εισηγήσεις έχουν υπάρξει πολλές στον πρωθυπουργικό κύκλο, κάποιοι κορυφαίοι του Μαξίμου μάλιστα θα ήθελαν οι κάλπες να είχαν στηθεί ήδη. Ο κ. Μητσοτάκης θα κάνει την επιλογή ανάλογα και με τις εξελίξεις, υπάρχει ένα κλίμα, όμως, ότι μέχρι και μετά το Πάσχα θα πρέπει να έχουν γίνει και οι δεύτερες εκλογές. Άρα, αν δεν έχουμε άμεσα οι εξελίξεις, ο Μάρτιος θα μπορούσε να είναι εκλογικός μήνας». 

Κυριάκος Μητσοτάκης: «Τα παιδιά στην Κιβωτό του Κόσμου είναι ασφαλή»

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης ετοιμάζει περιοδείες σε όλη την Ελλάδα

Σύμφωνα με πληροφορίες του Γιώργου Ευγενίδη, ο πρωθυπουργός τις επόμενες εβδομάδες θα κάνει αρκετές περιοδείες, όπως αυτή που έγινε στην Πάτρα. «Δηλαδή, διήμερη, σαν «μικρή ΔΕΘ», με προβολή του κυβερνητικού έργου κατά τόπους». Επόμενος σταθμός είναι στις 5 Δεκεμβρίου η Τρίπολη, ακολουθεί μετά τα Φώτα η Λάρισα και έχουν σημειωθεί ακόμα στο ημερολόγιο Κοζάνη και Γιάννενα. 

Μητσοτάκης: Η αδελφή του, Κατερίνα, διαγνώστηκε με καρκίνο του μαστού

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top