ΣΥΡΙΖΑ: Αφού ο Μητσοτάκης "μυρίζει" εκλογές ας τις προκηρύξει άμεσα

Δριμεία κριτική στον πρωθυπουργό και την κυβέρνηση ασκεί ο ΣΥΡΙΖΑ

Δριμεία κριτική στον πρωθυπουργό και την κυβέρνηση ασκεί ο ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ, αναφέροντας ότι «αρπακτικά έχουν πέσει πάνω στο εισόδημα των πολιτών» και «αρπακτικά κατασπαράζουν την δημοκρατία», ενώ παράλληλα σημειώνει ότι «αφού ο κ. Μητσοτάκης "μυρίζει" εκλογές ας τις προκηρύξει άμεσα για να σωθεί η κοινωνία».

Μητσοτάκης: Επίσκεψη στο αστυνομικό τμήμα Καλλιθέας

Ειδικότερα σε ανακοίνωση του ο ΣΥΡΙΖΑ αναφέρει ότι «ο κ. Μητσοτάκης θα καταγραφεί στην σύγχρονη ιστορία του τόπου ως ένας αποτυχημένος και αδίστακτος πολιτικός» και προσθέτει ειδικότερα: «Κατήργησε κάθε προστασία της πρώτης κατοικίας και στήριζε τα συμφέροντα των διαφόρων "Πάτσηδων".

Στις ημέρες του το ιδιωτικό χρέος αυξάνεται ξανά και πνίγει μεσαία στρώματα και μισθωτούς. Η απέχθεια του για κάθε τι κοινωνικό φτάνει ακόμα και στην διάλυση μέσα από την ιδιωτικοποίηση του ΕΣΥ».

Επιπλέον, αναφέρει ότι «η κυβέρνηση Μητσοτάκη λεηλατεί την κοινωνία με τις οικονομικές της επιλογές και διαλύει κάθε έννοια κράτους δικαίου με όσα κάνει στους θεσμούς» και πως «το σκάνδαλο Μητσοτάκη με το predator δείχνει την αντίληψη για τον τρόπο διακυβέρνησης». «Αρπακτικά που έχουν πέσει πάνω στο εισόδημα των πολιτών, αρπακτικά που κατασπαράζουν την δημοκρατία», προσθέτει.  

Η αξιωματική αντιπολίτευση τονίζει ότι «το αίτημα που έρχεται από την κοινωνία είναι ένα: δικαιοσύνη», «πολιτική αλλαγή για να υπάρξει δικαιοσύνη στην οικονομία, να μπει τέλος στην ασυδοσία των ισχυρών, να υπάρξει επαναφορά του κράτους δικαίου».

«Αφού ο κ. Μητσοτάκης "μυρίζει" εκλογές», σχολιάζει ο ΣΥΡΙΖΑ, «ας τις προκηρύξει άμεσα για να σωθεί η κοινωνία».

«Η εικόνα που για πάντα θα συμβολίζει την πολιτική του θα είναι η σπασμένη πόρτα από τα σπίτια που θέλησε να λεηλατήσουν τα αρπακτικά του», αναφέρει καταληκτικά ο ΣΥΡΙΖΑ.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top