Θεοδωρικάκος Για Κιβωτό του Κόσμου: Οι δράστες θα οδηγηθούν στη Δικαιοσύνη

«Όποιοι κι αν είναι αυτοί», είπε με νόημα ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη

«Αν υπάρχουν εγκληματικές πράξεις, οι δράστες θα οδηγηθούν στην δικαιοσύνη, όποιοι κι αν είναι», υπογράμμισε ο Τάκης Θεοδωρικάκος / Βίντεο: Σκάι

«Όποιος αποδειχθεί ένοχος, θα οδηγηθεί στη Δικαιοσύνη», ήταν το μήνυμα που έστιελε για την υπόθεση της Κιβωτού του Κόσμου ο Τάκης Θεοδωρικάκος.

Ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη, μιλώντας στον Alpha και τον Σκάι, διαβεβαίωσε ότι κανείς δεν εξαιρείται από τον νόμο.

«Αν υπάρχουν εγκληματικές πράξεις, οι δράστες θα οδηγηθούν στην δικαιοσύνη, όποιοι κι αν είναι. Η υπόθεση αφορά παιδιά και υπάρχει μεγάλη ευαισθησία. Οφείλουμε όλοι να βοηθήσουμε, και οι Περιφέρειες που έχουν υπό την εποπτεία τους αυτές τις δομές και όλος ο κυβερνητικός μηχανισμός», υπογράμμισε.

Τσουνάμι αποκαλύψεων για Κιβωτό του Κόσμου: Καταθέτει και ο πατήρ Αντώνιος

«Δεν υπάρχουν πολίτες ανώτερης ή κατώτερης βαθμίδας. Έχουμε απόλυτη εμπιστοσύνη στις εισαγγελικές και δικαστικές Αρχές όπως και στην αστυνομία», πρόσθεσε ο κ. Θεοδωρικάκος, σημειώνοντας πως «όσο κι αν σοκαριζόμαστε, είναι προτιμότερη η αλήθεια».

Μαρέβα Μητσοτάκη για κακοποίηση παιδιών: Η σιωπή επιτέλους σπάει

Απαντώντας στο τι θα γίνει με τα παιδιά, που φιλοξενούνται στις δομές, σε περίπτωση που αποδειχθούν οι καταγγελίες για κακοποιήσεις, είπε:«Όλη η κοινωνία έχει συνδράμει σε αυτή την προσπάθεια, συνεπώς θα πρέπει μέλημα να είναι από όλους τους φορείς η προστασία της ψυχής των παιδιών».

«Κιβωτός του Κόσμου»: Το προφίλ του πατέρα Αντώνιου

«Όσο κι αν σοκαριζόμαστε, είναι προτιμότερη η αλήθεια», είπε ο υπουργός προστασίας του Πολίτη / Βίντεο: Alpha

Για παρακολουθήσεις: «Να πάει στον εισαγγελέα, όποιος έχει στοιχεία»

«Ένα θέμα είναι η αλήθεια κι ένα θέμα είναι η τερατολογία«, δήλωσε ο υπουργός σχετικά με το θέμα των παρακολουθήσεων.

Τσίπρας: ποιος πρωθυπουργός δε θα ένιωθε την υποχρέωση να παραιτηθεί;  

Όπως είπε, η κυβέρνηση έδειξε γρήγορα αντανακλαστικά μόλις αποκαλύφθηκε η παρακολούθηση Ανδρουλάκη με την παρέμβαση του ίδιου του πρωθυπουργού, ενώ η πρόσφατη νομοθετική πρωτοβουλία φέρνει σημαντικές αλλαγές.

Υποκλοπές: Πώς μπορούμε να κρατήσουμε τα κινητά μας ασφαλή 

«Θα πρέπει να αποδεχτούμε όλοι ότι η ΕΥΠ είναι απαραίτητη, έχει συνδράμει σε κρίσιμες στιγμές, πρέπει να λειτουργεί με θεμιτό, δημοκρατικό και σχετικά διαφανή τρόπο, όσο το επιτρέπουν τα καθήκοντά της, προσθέτοντας: «Στοιχεία δεν βλέπω. Αν κάποιος έχει στοιχεία, ας τα πάει στον εισαγγελέα».

Οικονόμου για παρακολουθήσεις: ο ΣΥΡΙΖΑ αδιαφόρησε για το θεσμικό πλαίσιο

Τέλος, έκανε λόγο για επιχείρηση κατασυκοφάντησης του πρωθυπουργού, της κυβέρνησης και της Νέας Δημοκρατίας, που ξεκίνησε το καλοκαίρι «όταν μας έλεγαν ότι είμαστε προδότες και δολοφόνοι με την υπόθεση του Έβρου».

Θεανώ Φωτίου: Η δήλωση για τις παρακολουθήσεις που… άναψε φωτιές

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top