Μαρέβα Μητσοτάκη για κακοποίηση παιδιών: Η σιωπή επιτέλους σπάει

«Δράματα που άλλοτε έμεναν στα σκοτεινά υπόγεια, έρχονται τώρα στο φως»

Μαρέβα Γκραμπόφσκι - Μητσοτάκη

«Η σιωπή επιτέλους σπάει» γράφει για την κατάσταση με την παιδική κακοποίηση στην Ελλάδα η Μαρέβα Γκραμπόφσκι - Μητσοτάκη.

«Δράματα που άλλοτε έμεναν στα σκοτεινά υπόγεια της κοινωνίας τώρα έρχονται στο φως της Δικαιοσύνης», τονίζει η σύζυγός του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη.

«Κιβωτός του Κόσμου»: Το προφίλ του πατέρα Αντώνιου

Όπως τόνισε το «οργανωμένο κράτος οφείλει να προσαρμόσει ανάλογα τις δράσεις του».

Η ανάρτηση της κυρίας Γκραμπόφσκι – Μητσοτάκη για την παιδική κακοποίηση

Η Παγκόσμια Ημέρα Κατά της Κακοποίησης των Παιδιών πολιορκείται, φέτος, στη χώρα μας από καταγγελίες και αποκαλύψεις που συγκλονίζουν.

Τσουνάμι αποκαλύψεων για Κιβωτό του Κόσμου: Καταθέτει και ο πατήρ Αντώνιος

Η σιωπή επιτέλους σπάει. Η Πολιτεία κινητοποιείται. Δράματα που άλλοτε έμεναν στα σκοτεινά υπόγεια της κοινωνίας τώρα έρχονται στο φως της Δικαιοσύνης.

Κιβωτός του Κόσμου: Η επιστολή των παιδιών για τον πατέρα Αντώνιο

Το οργανωμένο κράτος οφείλει να προσαρμόσει ανάλογα τις δράσεις του. Στον τομέα της πρόληψης, σε εκείνον της τιμωρίας των ενόχων, αλλά κυρίως στο πεδίο της προστασίας των παιδιών που συχνά γίνονται θύματα για δεύτερη φορά.

Αποκλειστικό -Κιβωτός του Κόσμου: «Στέλεχος κοιτούσε περίεργα τους εφήβους»

Μερίδιο, όμως, στην προσπάθεια αυτή έχει και η κοινωνία. Αναβαθμίζοντας ο κάθε πολίτης τον ρόλο της οικογένειας. Μεγαλώνοντας με αλήθεια και αγάπη τα παιδιά μας. Αγρυπνώντας στον κύκλο μας. Και αντιμετωπίζοντας το κάθε κορίτσι και αγόρι γύρω μας, σαν δικό μας. Γιατί δικά μας παιδιά είναι όλα τα παιδιά της χώρας.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top