Τσίπρας: ποιος πρωθυπουργός δε θα ένιωθε την υποχρέωση να παραιτηθεί;  

Νέα επίθεση σε Μητσοτάκη για τις παρακολουθήσεις από την ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ    

Ο Αλέξης Τσίπρας στην ΚΟ ΣΥΡΙΖΑ για τις παρακολουθήσεις (video Star)    

O πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξης Τσίπρας επιτέθηκε με σφοδρότητα στον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη, στη συνεδρίαση της Κοινοβουλευτικής ομάδας του κόμματός του, η οποία πραγματοποιήθηκε με φόντο το θέμα των παρακολουθήσεων.

ΣΥΡΙΖΑ: ο Μητσοτάκης βυθίζει τη χώρα στον οχετό των ακροδεξιών ύβρεων 

«Αλήθεια ποιος πρωθυπουργός θα μπορούσε να σταθεί έστω και ένα λεπτό παραπάνω στη θέση του, ποιος δε θα ένιωθε ηθική υποχρέωση απέναντι στο πολίτευμα και στην παράταξή του, από τη στιγμή που δεν έχει απαντήσει,  να παραιτηθεί;» διερωτήθηκε ο κ. Τσίπρας   

Υποκλοπές: Πώς μπορούμε να κρατήσουμε τα κινητά μας ασφαλή 

Τσίπρας: Η φωνή όλων μετατρέπεται σε ένα μαζικό «φύγετε»

Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ κάλεσε για άλλη μια φορά τον κ. Μητσοτάκη να έρθει στη Βουλή και να απαντήσει εάν η ΕΥΠ παρακολουθούσε υπουργούς της κυβέρνησης.  

«H κυβέρνηση πια δε θα χρειαστεί να στήσει αυτί για να ακούσει τι λέει ο καθένας, γιατί όλη η κοινωνία βοά» ανέφερε ο κ. Τσίπρας, ο οποίος υποστήριξε επίσης για το ζήτημα: «η φωνή όλων μετατρέπεται σε ένα μαζικό «φύγετε» απέναντι στο καθεστώς της σήψης».  

Απάντηση Οικονόμου: Μας χωρίζει τεκτονικό ρήγμα από τον ΣΥΡΙΖΑ 

«Την ημέρα που ξεκινά στο Ειδικό Δικαστήριο η δίκη του πιο στενού του συνεργάτη, στη διάρκεια της Πρωθυπουργίας του, κ. Ν. Παππά, κατηγορούμενου μάλιστα για βαρύτατα αδικήματα, ο κ. Τσίπρας επιχειρεί να παραδώσει μαθήματα δημοκρατίας και να κάνει τον τιμητή» σχολίασε ο υφυπουργός παρά τω πρωθυπουργώ και κυβερνητικός εκπρόσωπος Γιάννης Οικονόμου, απαντώντας στον κ. Τσίπρα.   

Οικονόμου για Κολωνό: Κατάντια του ΣΥΡΙΖΑ να μιλά για συγκάλυψη

Ο κ. Οικονόμου ανέφερε μεταξύ άλλων στην απάντησή του: 

«Από τη μια λοιπόν υπάρχει ο κ. Τσίπρας, που, επειδή δεν ξέρει τι να κάνει για την πραγματικότητα, κάνει αυτό που ξέρει καλά: κατηγορεί την Kυβέρνηση και τον Πρωθυπουργό χωρίς στοιχεία και τεκμήρια. Με μόνο του όπλο τη λάσπη, παρότι η κ. Φωτίου, ο κ. Τσακαλώτος και ο κ. Μαντζουράνης αποδόμησαν πλήρως το συκοφαντικό του αφήγημα.

Από την άλλη υπάρχει η Κυβέρνηση, που μεριμνά ουσιαστικά για την προστασία της ποιότητας ζωής από τις παγκόσμιες κρίσεις, θωρακίζει τη χώρα από τις έξωθεν επιβουλές και ενισχύει θεσμικά τη δημοκρατία μας.

Αυτό είναι το τεκτονικό ρήγμα που μας χωρίζει».
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top