Οικονόμου για Κολωνό: Κατάντια του ΣΥΡΙΖΑ να μιλά για συγκάλυψη

«Οριστική η διαγραφή του 53χρονου από τη Νέα Δημοκρατία»

Γιαννης Οικονομου

Για «κατάντια» και για απόπειρα «να αποκομίσει κομματικά οφέλη» κατηγόρησε ο Γιάννης Οικονόμου τον ΣΥΡΙΖΑ, μιλώντας για τη φρικιαστική υπόθεση με τον βιασμό της 12χρονης στον Κολωνό.

«Η ελληνική κοινωνία παρακολουθεί συγκλονισμένη αυτά τα αποτρέπαια εγκλήματα. Η δικαιοσύνη και η αστυνομία θα κάνει το καθήκον της. Η πολιτεία θα πρέπει να μεριμνήσει για την τύχη του ανήλικου κοριτσιού», είπε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, κατά την ενημέρωση των πολιτικών συντακτών.

Σκληρή κόντρα ΝΔ-ΣΥΡΙΖΑ για την υπόθεση βιασμού της 12χρονης

«Η αξιωματική αντιπολίτευση περιφέρει την πολιτική της απόγνωση και με χυδαία υπονοούμενα προσπαθεί να αποκομίσει πολιτικά οφέλη», σημείωσε και πρόσθεσε: «Αν υπάρχει μια λέξη αυτή που συνοψίζει την κατάσταση αυτή είναι η κατάντια».

Κολωνός: Ο γιος του 53χρονου «σπάει» τη σιωπή του

Σχολιάζοντας τις απόψεις περί καθυστέρησης στη δημοσιοποίηση των στοιχείων όλων των εμπλεκόμενων συνιστά συγκάλυψη ο κ. Οικονόμου είπε και πάλι: «Αυτό που κάνει η αξιωματική αντιπολίτευση στο θέμα αυτό είναι κατάντια».

Κολωνός: Ο 53χρονος «έδωσε» τη μητέρα στις αρχές - Σοκάρει ο ιατροδικαστής

«Είναι κατάντια να υπονοεί η αξιωματική αντιπολίτευση ότι η κυβέρνηση θα επιχειρήσει να παρέμβει στη δικαιοσύνη για να συγκαλύψει το όνομα ενός παιδεραστή. Είναι κατάντια. Αρνούμαι να μπω σε αυτή τη συζήτηση» είπε ξανά ο κ. Οικονόμου.

Κολωνός: Έχασε τη δουλειά του ο γιος του 53χρονου - Είναι δημοσιογράφος

Αναφορικά με τον 53χρονο κατηγορούμενο ο κυβερνητικός εκπρόσωπος είπε πως έχει διαγραφει οριστικά από τη ΝΔ μετά τη δημοσιοποίηση των στοιχείων του, υπενθυμίζοντας ότι η κομματική του ιδιότητα είχε ανασταλεί, από την πρώτη στιγμή μόλις έγινε γνωστή η υπόθεση.

Κολωνός: Συνελήφθη και ο πατέρας της 12χρονης

Σχετικά με τις συμβάσεις του με το Δημόσιο, σημείωσε πως μένει να αξιολογηθεί η νομιμότητά τους ή αν υπάρχει κάτι παράνομο, και πρόσθεσε: «Όπως διαβάζω και εγώ, είχε συμβάσεις μέχρι και το 2016 επί διαφόρων κυβερνήσεων».
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top