Θεανώ Φωτίου: Η δήλωση για τις παρακολουθήσεις που… άναψε φωτιές

Οικονόμου: Αποκάλυψε σχέδιο κέντρων κατά της κυβέρνησης

«Φωτιές» άναψε η δήλωση της Θεανούς Φωτίου για τις παρακολουθήσεις σε Επιτροπή της Βουλής την Τρίτη.

Η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ είπε πως οι παρακολουθήσεις σχετίζονται και με τη ροή του χρήματος από το Ταμείο Ανάκαμψης.

Παρακολουθήσεις: Σε διαβούλευση το νομοσχέδιο – Τα βασικά του σημεία

«Όλο το Ταμείο Ανάκαμψης πάτε να το διασπαθίσετε σε ημέτερους. Γι’ αυτό το Ταμείο γίνονται όσα βλέπουμε αυτές τις μέρες, με τους επιχειρηματίες, που μπορεί να μην είναι ευχαριστημένοι ακριβώς με το πώς μοιράσατε το χρήμα και σήμερα αποκαλύπτουν τα σκάνδαλα με τις υποκλοπές. Το θέμα των υποκλοπών συνδέεται ευθέως με το πού πάνε τα 72 δισ. ευρώ του Ταμείου και του ΕΣΠΑ», δήλωσε η κυρία Φωτίου.

Μαντζουράνης (δικηγόρος Βαξεβάνη): Δεν υπάρχουν αποδεικτικά στοιχεία

«Μας είπατε, κυρία Φωτίου, πως επιχειρηματίες, που δεν είναι ευχαριστημένοι από τον τρόπο που μοιράσαμε τα χρήματα, βγάζουν τα θέματα για τις παρακολουθήσεις. Μόλις ακυρώσατε την προπαγάνδα ότι εμείς δίνουμε χρήματα σε μεγάλους επιχειρηματίες. Μας είπατε ότι δεν είναι ευχαριστημένοι γιατί εμείς δίνουμε τα χρήματα στον κόσμο - και καλά κάνουμε», απάντησε ο Άδωνις Γεωργιάδης.

Υποκλοπές: Νέα κομμάτια στο παζλ των παρακολουθήσεων αλλά και ερωτήματα 

Ο ίδιος πρόσθεσε: «Διά στόματος βουλευτού και πρώην υπουργού ΣΥΡΙΖΑ κλείνουν και τα δύο θέματα: και των υποκλοπών και των χρημάτων του Ταμείου Ανάκαμψης. Μοιράσαμε τα χρήματα όχι όπως θέλουν οι επιχειρηματίες, γι' αυτό και μας χτυπούν. Έχετε δίκιο. Οι μεγάλοι επιχειρηματίες δεν είναι ευχαριστημένοι γιατί η κυβέρνηση Μητσοτάκη δεν ικανοποιεί τις επιθυμίες τους».

Αντεπίθεση Μητσοτάκη: Ενοχλήσαμε συμφέροντα αλλά δε μασάμε!

Στη συνέχεια ανήρτησε βίντεο στο twitter με τις δηλώσεις της κυρίας Φωτίου, γράφοντας: «Η ⁦Θεανώ Φωτίου στην Βουλή πριν λίγο ευθέως είπε ότι οι επιχειρηματίες που δεν είναι ευχαριστημένοι από την Κυβέρνηση ως προς τα χρήματα του Ταμείου Ανάκαμψης βγάζουν τις υποκλοπές για να ρίξουν την Κυβέρνηση! Τα σχόλια δικά σας».

Οικονόμου: Αποκάλυψε σχέδιο κέντρων κατά της κυβέρνησης

Για «σχέδιο προσβολής της κυβέρνησης από κέντρα που δεν είναι ευχαριστημένα» έκανε λόγο ο Γιάννης Οικονόμου, εξαπολύοντας επίθεση στον ΣΥΡΙΖΑ και τον Αλέξη Τσίπρα.

«Η βουλευτής κ. Θεανώ Φωτίου, πριν από λίγο στη Βουλή, αποκάλυψε ότι υπάρχει σχέδιο προσβολής της κυβέρνησης από κέντρα που δεν είναι ευχαριστημένα, επειδή η κυβέρνηση δεν προσάρμοσε στα μέτρα τους το ΕΣΠΑ και το Ταμείο Ανάκαμψης, προστατεύοντας το δημόσιο συμφέρον», τόνισε ο κ. Οικονόμου.

Τσίπρας: Η χώρα βυθίζεται στην ανασφάλεια και την αβεβαιότητα

Πρόσθεσε ακόμη ότι όσο η Δικαιοσύνη προχωρά την έρευνά της, τόσο η εκστρατεία «λάσπης και σπίλωσης που έχει ξεκινήσει ο ΣΥΡΙΖΑ, καταρρέει» και προσθέτει ότι «ο κ. Τσίπρας και οι συκοφαντικοί του βραχίονες είναι έκθετοι και υπόλογοι».

Φωτίου: Διαστρεβλώθηκε η δήλωσή μου

Σε νεότερη δήλωσή της η Θεανώ Φωτίου έκανε λόγο για διαστρέβλωση των λεγομένων της.

«Όλοι καταλαβαίνουμε ότι οι παρακολουθήσεις σχετίζονται και με τη ροή του χρήματος», είπε η κυρία Φωτίου σε διευκρινιστική δήλωσή της, κάνοντας λόγο για διαστρέβλωση των λεγομένων της / Eurokinissi - Γιώργος Κονταρίνης

«Ανεξαρτήτως τι κατάλαβε από τα λεγόμενα μου σήμερα σε Επιτροπή της Βουλής και τι προβάλλει ο κ. Γεωργιάδης, η αλήθεια είναι η εξής: Το σκάνδαλο των υποκλοπών είναι υπαρκτό. Αποτελεί πληγή για τη χώρα μας και τη Δημοκρατία και φέρει την υπογραφή του Κυριάκου Μητσοτάκη», είπε η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ.

Σύμφωνα με την αναπληρωτή τομεάρχη για την Κοινωνική Αλληλεγγύη του ΣΥΡΙΖΑ, «το καθεστώς Μητσοτάκη διασπαθίζει αδιαφανώς το δημόσιο χρήμα από το ΕΣΠΑ και το Ταμείο Ανάκαμψης σε ημέτερους. Όλοι καταλαβαίνουμε ότι οι παρακολουθήσεις σχετίζονται και με τη ροή του χρήματος. Καμία διαστρέβλωση δε θα τους σώσει από το να λογοδοτήσουν στους Έλληνες πολίτες».
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top