Ηλιόπουλος: Ο Μητσοτάκης δεν είναι πλέον σε θέση να βάζει δίλημμα 

Πώς σχολίασε την αναφορά του πρωθυπουργού από την Κατερίνη

Νάσος Ηλιόπουλος
Κριτική του εκπροσώπου Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ Νάσου Ηλιόπουλου στα όσα ανέφερε ο Κυριάκος Μητσοτάκης από την Κατερίνη (φωτογραφία Ευρωκίνηση/Γ. Παναγόπουλος)     

«Ο κ. Μητσοτάκης ας συνειδητοποιήσει πως δεν είναι σε θέση να βάλει πλέον σε κανέναν κανένα δίλημμα», σχολίασε μεταξύ άλλων ο εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ - ΠΣ  Νάσος Ηλιόπουλος, σχετικά με τα όσα ανέφερε ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης από την Κατερίνη. 

Αιχμή Μητσοτάκη για υποκλοπές: Nα μην ξανακυλήσει η πολιτική στον βούρκο

Ο πρωθυπουργός σε δήλωσή του αναφέρθηκε και σε κίνδυνο η χώρα «να ξανακυλήσει στον βούρκο», εννοώντας προφανώς την υπόθεση των υποκλοπών, με τον εκπρόσωπο Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ να ασκεί κριτική στον πρωθυπουργό ότι έχει «θράσος να αποκαλεί τις άθλιες πολιτικές του “δημιουργική πρόταση”». 

Υποκλοπές: Φουντώνει η κόντρα μετά τη συνέντευξη Μητσοτάκη   

H δήλωση του εκπροσώπου του ΣΥΡΙΖΑ κατά Μητσοτάκη   

Ο κ. Ηλιόπουλος δήλωσε συγκεκριμένα τα εξής: 

«Ο πρωθυπουργός, που έχει ρίξει τη χώρα, αλλά και την ίδια του την κυβέρνηση, στον βούρκο των υποκλοπών. Ο πρωθυπουργός, που με τις ευλογίες του το καρτέλ της ενέργειας και οι κάθε λογής Πάτσηδες ισοπεδώνουν τα οικογενειακά εισοδήματα. Ο πρωθυπουργός, που συνεχίζει να κρύβεται σε Ελλάδα και Ευρώπη για το παρακράτος του. Αυτός ο άνθρωπος έχει το θράσος να αποκαλεί τις άθλιες πολιτικές του «δημιουργική πρόταση». 

Ο κ. Μητσοτάκης ας συνειδητοποιήσει πως δεν είναι σε θέση να βάλει πλέον σε κανέναν κανένα δίλημμα. Όσοι έχουν μπλέξει μαζί του ξέρουν πως στο τέλος βγαίνουν και γδαρμένοι και δαρμένοι».
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top