Αιχμή Μητσοτάκη για υποκλοπές: Nα μην ξανακυλήσει η πολιτική στον βούρκο

«Η κυβέρνηση έχει σκύψει πάνω στα πραγματικά προβλήματα» διαμήνυσε

 Κ. Μητσοτάκης από την Κατερίνη: Δεν είναι η ώρα να ξανακυλήσουμε την πολιτική ζωή της χώρας στον βούρκο (video pool ΕΡΤ, φωτογραφίες Γραφείο Τύπου Πρωθυπουργού/ Δ. Παπαμήτσος) 

«Δεν είναι η ώρα να ξανακυλήσουμε την πολιτική ζωή της χώρας στον βούρκο» διαμήνυσε για τις υποκλοπές από την Κατερίνη ο Πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης, συνομιλώντας με πολίτες που είχαν συγκεντρωθεί για να τον υποδεχτούν στην κεντρική πλατεία της Κατερίνης.  

Υποκλοπές: Φουντώνει η κόντρα μετά τη συνέντευξη Μητσοτάκη   

«Όλοι οι Έλληνες γνωρίζουν ότι αυτή η κυβέρνηση έχει σκύψει πάνω στα πραγματικά προβλήματα της κοινωνίας. Ότι μάς ενδιαφέρουν τα έργα και όχι τα λόγια. Ότι μπορούμε να παράγουμε μετρήσιμο αποτέλεσμα το οποίο εκτιμάται από τους πολίτες. Ότι είμαστε εδώ για να εξασφαλίσουμε την ευημερία όλης της κοινωνίας, αλλά να είμαστε και σίγουροι ότι κανείς δεν θα μείνει πίσω σε αυτή τη μεγάλη προσπάθεια την οποία έχουμε ξεκινήσει», τόνισε. 

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης με πολίτες στην Κατερίνη

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης με πολίτες στην Κατερίνη  (Γραφείο Τύπου Πρωθυπουργού/Δ. Παπαμήτσος) 

«Καθώς πλησιάζουμε σιγά-σιγά προς τις εκλογές του 2023, δεν είναι τώρα η ώρα να ξανακυλήσουμε την πολιτική ζωή της χώρας στο βούρκο. Θα πούμε όχι σε αυτούς οι οποίοι θέλουν να μας γυρίσουν πίσω. Θα πούμε ναι σε κάθε δημιουργική πρόταση η οποία ενώνει την ελληνική κοινωνία. Και απέναντι σε όσους επιμένουν να ανακαλύπτουν ιστορίες επιστημονικής φαντασίας, η δική μας απάντηση είναι αυτό που συμβαίνει σήμερα νοτιοδυτικά της Πελοποννήσου και της Κρήτης. Η εκκίνηση της διαδικασίας εξόρυξης υδρογονανθράκων για να μπορέσουμε ως χώρα να ενισχύσουμε την ενεργειακή μας επάρκεια», επισήμανε συγκεκριμένα ο Πρωθυπουργός. 

Φυσικό αέριο: Ξεκίνησαν οι σεισμικές έρευνες σε Κρήτη και Πελοπόννησο

Μητσοτάκης για Τουρκία: «Απαντάμε στις προκλήσεις των καιρών με έργα όχι με λόγια»   

«Με έργα λοιπόν και όχι με λόγια θα απαντάμε στις προκλήσεις των καιρών. Και θέλω να ζητήσω πραγματικά απ’ όλα τα στελέχη, τα στελέχη της Νέας Δημοκρατίας, να κάνουμε μαζί αυτήν την μεγάλη προσπάθεια να εξηγήσουμε στους συμπολίτες μας ότι η χώρα έχει προοδεύσει πολύ τα τελευταία 3,5 χρόνια. Το γνωρίζουν, εξάλλου, οι πολίτες. 

Τώρα, όμως βλέπουν ότι και αυτή η πρωτοβουλία αποδίδει. Κάποιοι μάς έλεγαν, δεν έχετε τη δυνατότητα να στηρίξετε την κοινωνία, γιατί τάχα εσείς στη Νέα Δημοκρατία δεν είστε κοινωνικά ευαίσθητοι. Τους απαντάμε, εμείς είμαστε το μεγάλο λαϊκό κόμμα της χώρας που έρχεται από μακριά και θα πάει ακόμα πιο μακριά», υπογράμμισε ο Πρωθυπουργός. 

Μητσοτάκης: Νέα διασύνδεση Ελλάδας – Αιγύπτου για φθηνή ενέργεια από ΑΠΕ  

 

«Στις εκλογές του ‘23 θα έρθει η ώρα των μεγάλων διλημμάτων. Και το πιο σημαντικό είναι: θα πάμε μπροστά ή πίσω»  


«Καθώς σταδιακά μπαίνουμε στην τελική ευθεία για τις εκλογές του ’23, θα έρθει η ώρα των μεγάλων διλημμάτων και των πραγματικών συγκρίσεων.  Θέλουμε να συνεχίσουμε σε αυτόν τον δρόμο της ισχυρής και ευημερούσας Ελλάδος ή θέλουμε να κλωτσήσουμε την καρδάρα με το γάλα και να γυρίσουμε πίσω σε ένα παρελθόν το οποίο δεν είναι τόσο μακρινό, νομίζω το θυμόμαστε όλοι μας. 

Θέλουμε την Ελλάδα μια χώρα ισχυρή με αυτοπεποίθηση, στον πυρήνα της Ευρώπης ή μία χώρα η οποία να αναζητεί τις τύχες της στους 4 ανέμους όπως κάποιοι διαλαλούν; 

Θέλουμε μια Ελλάδα η οποία θα επενδύει στις Ένοπλες Δυνάμεις με ισχυρή αποτρεπτική δυνατότητα, μια Ελλάδα που θα προστατεύσει τα σύνορά της ή μια Ελλάδα ξέφραγο αμπέλι; 

Θέλουμε μια Ελλάδα η οποία θα στηρίζεται στην ιδιωτική οικονομία, στη δημιουργικότητα του Έλληνα και θα δημιουργεί θέσεις εργασίας ή μια Ελλάδα που θα εγκλωβίζει τους συμπολίτες μας σε μία αέναη πολιτική επιδομάτων, για να μπορούμε, την τελευταία στιγμή, να πηγαίνουμε να τα εξαργυρώνουμε για ψήφους; 

Τα διλήμματα για το 2023 θα είναι πολύ ξεκάθαρα και το πιο σημαντικό είναι: Θα πάμε μπροστά ή πίσω και τελικά ποιον θέλουν οι Έλληνες να κυβερνά την Ελλάδα; Αυτό το ερώτημα θα κληθούν να απαντήσουν οι Έλληνες και είμαι σίγουρος ότι θα μας δώσουν και πάλι τη στήριξή τους και θα μας περιβάλλουν και πάλι με την εμπιστοσύνη τους», τόνισε ο Κυριάκος Μητσοτάκης. 

Επίσκεψη σε κέντρο φροντίδας του φιλανθρωπικού σωματείου «Μέριμνα Παιδιού Κατερίνης» 

Νωρίτερα, ο Πρωθυπουργός επισκέφθηκε ένα από τα δύο Κέντρα Διημέρευσης Ημερήσιας Φροντίδας της «Μέριμνας Παιδιού Κατερίνης», φιλανθρωπικού σωματείου που υποστηρίζει Άτομα με Αναπηρία. 

Ο Πρωθυπουργός στο Κέντρο Μέριμνας Παιδιύ της Κατερίνης

Ο Πρωθυπουργός στο Κέντρο Μέριμνας Παιδιύ της Κατερίνης   

Ο Πρωθυπουργός ξεναγήθηκε στους χώρους της μονάδας, η οποία εγκαινιάστηκε επίσημα σήμερα καθώς η πανδημία είχε προκαλέσει αναβολή της εκδήλωσης εγκαινίων, ενημερώθηκε για τη λειτουργία της και για τις υπηρεσίες που προσφέρει, ενώ είχε την ευκαιρία να συνομιλήσει με φιλοξενούμενους. 

«Η πραγματική πρόοδος μιας αληθινά συμπεριληπτικής κοινωνίας τελικά φαίνεται και αξιολογείται από τον τρόπο με τον οποίον αντιμετωπίζουμε τους συμπολίτες μας, τα Άτομα με Αναπηρία», ανέφερε ο Κυριάκος Μητσοτάκης, ενώ υπογράμμισε ότι την τελευταία τριετία υλοποιούνται ουσιαστικές πρωτοβουλίες για την προάσπιση των δικαιωμάτων και των ευκαιριών Ατόμων με Αναπηρία. 

Ο Κ. Μητσοτάκης και η Δ. Μιχαηλίδου με ΑμΕΑ στην Κατερίνη

Ο Κ. Μητσοτάκης και η Δ. Μιχαηλίδου με ΑμΕΑ στην Κατερίνη  (Γραφείο Τύπου Πρωθυπουργού/ Δ. Παπαμήτσος)    
Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top