Υποκλοπές: Φουντώνει η κόντρα μετά τη συνέντευξη Μητσοτάκη   

Το μήνυμα του πρωθυπουργού, η απάντηση ΣΥΡΙΖΑ και η παρέμβαση Ανδρουλάκη  

Υποκλοπές: φουντώνει η πολιτική αντιπαράθεση (Video Star)  

Το θέμα των υποκλοπών έχει ανεβάσει στα ύψη την πολιτική αντιπαράθεση με αφορμή τη λίστα φερόμενων ως θυμάτων παρακολουθήσεων και τη συνέντευξη του Κυριάκου Μητσοτάκη.  

Ο πρωθυπουργός ανακοίνωσε ότι θα απαγορεύσει τη χρήση παράνομων λογισμικών στην Ελλάδα, ενώ ο ΣΥΡΙΖΑ τον καλεί να έρθει στη βουλή και να απαντήσει στην ερωτηση του Αλέξη Τσίπρα.

Παρακολουθήσεις: Τι κατέθεσε ο Κώστας Βαξεβάνης στον Άρειο Πάγο

Μητσοτάκης: ντροπή και αίσχος οι κατηγορίες οτι παρακολουθούσα τους υπουργούς μου.  

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης σε μια οργισμένη απάντηση, στη συνέντευξή του στον Αnt1 και τον Νίκο Χατζηνικολάου, χαρακτήρισε «ντροπή και αίσχος τις κατηγορίες ότι παρακολουθεί τους υπουργούς του, λέγοντας πως πίσω από αυτές τις κατηγορίες και τα δημοσιεύματα της εφημερίδας «Documento» κρύβεται ο Αλέξης Τσίπρας, τον οποίο κάλεσε να καταθέσει πρόταση μομφής κατά της κυβέρνησης.

Σήμερα, στη συνέντευξή του στο Bloomberg, ο πρωθυπουργός ξεκαθάρισε ότι η Ελλάδα θα είναι η πρώτη χώρα στην Ευρώπη, εντός του επόμενου μήνα που θα απαγορεύσει όλα τα παράνομα κακόβουλα λογισμικά. 

Υποκλοπές: Παρέμβαση Εισαγγελέα του Αρείου Πάγου για το Documento   

ΣΥΡΙΖΑ: ο Κ. Μητσοτάκης να απαντήσει στην ερώτηση του Α.Τσίπρα  

«Να ζητήσει ψήφο εμπιστοσύνης» ανταπάντησε ο ΣΥΡΙΖΑ, ενώ ο Αλέξης Τσίπρας που κατέθεσε επίκαιρη ερώτηση προς τον πρωθυπουργό, τον καλεί στη Βουλή για να απαντήσει « εάν– και ποια - από τα 33 πρόσωπα που αποκαλύφθηκε ότι παρακολουθούνται με Predator ήταν και σε καθεστώς επίσημης επισύνδεσης από την ΕΥΠ», όπως ανέφερε ο εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ Νάσος Ηλιόπουλος.  

Υποκλοπές: Νέα ερώτηση Τσίπρα στη Βουλή προς Μητσοτάκη

«Ο πρωθυπουργός να άρει το απόρρητο, να μάθουμε την αλήθεια» δήλωσε από την πλευρά του στον Σκάι 100,3 ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ – ΚΙΝΑΛ  Νίκος Ανδρουλάκης, ο οποίος ζήτησε και «να δημιουργηθεί ένας μηχανισμός να ελέγξει όλων τα κινητά». 

Μήνυμα Μητσοτάκη: δεν είμαστε αντικείμενα εκβιασμού

Στη συνέντευξή του ο Κυριάκος Μητσοτάκης αναφέρθηκε και στις πρόσφατες δηλώσεις της διοίκησης του Ολυμπιακού, μετά την ισοπαλία στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό.

Μαρινάκης για Ολυμπιακό - Παναθηναϊκό: «Στημένος διαιτητής και Ομοσπονδία»

«Κάποιοι θεωρούν ότι επειδή μπορεί να έχουν μια ομάδα ή να ελέγχουν κάποια Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης ή ενδεχομένως και τα δύο, ότι μπορούν να εκβιάζουν, να υπαγορεύουν στην κυβέρνηση, να υπονομεύουν, αλλάζοντας απόψεις από την μια μέρα στην άλλη…» τόνισε. 

Μαρινάκης:  τα περί εκβιασμών δεν μας αφορούν 

Ο επιχειρηματίας Βαγγέλης Μαρινάκης δήλωσε από την πλευρά του: 

«Ο Πρωθυπουργός επιβάλλεται να βρει την τόλμη, να κινήσει γη και ουρανό, ώστε να διαλευκάνει αυτή την τόσο νοσηρή υπόθεση και να φέρει ενώπιον της ανεξάρτητης Δικαιοσύνης τους υπαίτιους αυτής της τόσο άθλιας ιστορίας που νοθεύει τη Δημοκρατία και υπονομεύει τους θεσμούς.

Οι δε αναφορές σε εκβιασμούς, υπαγορεύσεις, αλλαγές θέσεων και απόψεων δεν μας αφορούν, δεν μας ταιριάζουν».

Ραντεβού για κατάθεση κλείνει η Εισαγγελία στον Βαξεβάνη

Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκονται την ίδια ώρα οι έρευνες της Eισαγγελίας για την υπόθεση των υποκλοπών. Εντός των επόμενων ημερών θα κληθεί για κατάθεση ο εκδότης Κώστας Βαξεβάνης, όπως μετέδωσε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star o δικαστικός συντάκτης Κωνσταντίνος Γεώργιζας. 
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top