Παρακολουθήσεις: Τι κατέθεσε ο Κώστας Βαξεβάνης στον Άρειο Πάγο

«Υπάρχει ενιαίο κύκλωμα παρακολούθησης» είπε ο δημοσιογράφος

Ο Κώστας Βαξεβάνης στον Άρειο Πάγο

Την ενοποίηση των δικογραφιών για τις τηλεφωνικές υποκλοπές και τη διενέργεια της έρευνας από εισαγγελέα εφετων, ζήτησε από τον εισαγγελέα του Αρείου Πάγου ο Κώστας Βαξεβανης.

Ο εκδότης και δημοσιογράφος συνοδευόμενος από τον συνήγορο του Γιάννη Μαντζουράνη, επισκέφθηκαν τον Ισίδωρο Ντογιάκο σήμερα το πρωί, μετά το δημοσίευμα της εφημερίδας Documento την Κυριακή, και έκανε λόγο για ενιαίο κύκλωμα παρακολούθησης.

Οικονόμου: Δεν τιμά τις τουρκικές αρχές να κάνουν πολιτική με καψόνια

«Οι ώρες είναι κρίσιμες για τη Δημοκρατία και κυρίως για τη Δικαιοσύνη που πρέπει να σταματήσει να κλείνει το μάτι στο πολιτικό σύστημα. Η έρευνα έπρεπε να είναι ενοποιημένη σε Εισαγγελέα Εφετών, ακολουθείται η τακτική της σαλαμοποίησης», είπε ο κ. Βαξεβάνης.

Την ενοποίηση των δικογραφιών για τις τηλεφωνικές υποκλοπές και τη διενέργεια της έρευνας από εισαγγελέα εφετων, ζήτησε από τον εισαγγελέα του Αρείου Πάγου ο Κώστας Βαξεβανης

Υποκλοπές: «Παρακολουθήσεις με predator σε πολιτικά στελέχη»

Αναφορικά με τις αποδείξεις, ο κ. Βαξεβάνης υποστήριξε: «Φυσικά υπάρχουν αποδείξεις. Τα τέσσερα μηνύματα που δημοσιεύσαμε αποδεικνύουν την παρακολούθηση. Υπάρχουν και άλλα στοιχεία. Οι αποδείξεις θα δοθούν με τον τρόπο που πρέπει να δοθούν. Η Δικαιοσύνη να κάνει έρευνα και να μην πετά την μπάλα στην εξέδρα».

Υποκλοπές Επιτροπή Ευρωβουλής: Πριν τις εκλογές να διαλευκανθεί η υπόθεση

«Υπάρχει ευρύ δίκτυο που παρακολουθεί το υπουργικό συμβούλιο, τις συζύγους των υπουργών, επιχειρηματίες και εμμέσως και τον Αλέξη Τσίπρα. Σημασία έχει η αντίληψη που διέπει τον πολιτικό εγκέφαλο που τα σκέφτεται όλα αυτά», είπε, μεταξύ άλλων, ο κ. Βαξεβάνης.

Υποκλοπές: Παρέμβαση Εισαγγελέα του Αρείου Πάγου για το Documento   

«Είναι ανεπίτρεπτο η παρανοϊκή διαστροφή οποιουδήποτε προσώπου, να μετατρέπει την πατρίδα μας σε ένα απέραντο ψυχιατρείο. Οι αποκαλύψεις της εφημερίδας “Documento” για παρακολουθήσεις υπουργών της κυβέρνησης Μητσοτάκη, βουλευτών της αντιπολίτευσης, εκδοτών, δημοσιογράφων και επιχειρηματιών, πιστοποιούν ότι στην πατρίδα μας έχει εγκατασταθεί καθεστώς ζόφο», σημείωσε, εξάλλου, ο δικηγόρος του κ. Βαξεβάνη, Γιάννης Μαντζουράνης.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top