O Ερντογάν μίλησε σε Στόλτενμπεργκ για «επιθετικές ενέργειες» της Ελλάδας!

Απίστευτο θράσος στην ανακοίνωση της Τουρκικής Προεδρίας     

Ερντογάν Στόλτενμπεργκ
Συνάντηση Ερτογάν - Στόλτενμπεργκ (φωτογραφία Τουρκική Προεδρία/AP Images) 

Η Τουρκική Προεδρία, σε μια εξαιρετικά προκλητική ανακοίνωσή της, ισχυρίζεται ότι ο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν έθεσε στον ΓΓ του ΝΑΤΟ Γενς Στόλτενμπεργκ, ο οποίος πραγματοποιεί τριήμερη επίσκεψη στην Τουρκία, το θέμα των…« επιθετικών κινήσεων της Ελλάδας»!   

Νέες απειλές πολέμου από Ερντογάν: Ο πύραυλος Tayfun φτάνει μέχρι την Αθήνα

Ολόκληρη η ανακοίνωση της τουρκικής προεδρίας    

«Καρφί» Μητσοτάκη σε Ερντογάν: Με 85% πληθωρισμό θα άλλαζα κι εγώ συζήτηση

«Ο Πρόεδρος Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογ´ν δέχθηκε τον Γενικό Γραμματέα του ΝΑΤΟ Jens Stoltenberg. Στη συνάντηση συζητήθηκαν ο πόλεμος Ρωσίας-Ουκρανίας, οι επιθετικές ενέργειες της Ελλάδας και το τριμερές μνημόνιο Τουρκίας-Σουηδίας-Φινλανδίας.

Στη συνάντηση, ο πρόεδρος Ερντογάν δήλωσε ότι ως αποτέλεσμα της διπλωματικής κίνησης που πραγματοποίησαν στο υψηλότερο επίπεδο με τη Ρωσία και την Ουκρανία, ο διάδρομος σιτηρών άρχισε να λειτουργεί ξανά και ότι θα επικεντρωθούν στην παράταση της συμφωνίας την επόμενη περίοδο.

Αποκάλυψη: Τι θα παρουσιάσουν οι Τούρκοι στο ΝΑΤΟ για τα ελληνικά νησιά

Ο Πρόεδρος Ερντογάν τόνισε ότι είναι απαραίτητο να επιστρέψουμε στις διαπραγματεύσεις προκειμένου να τερματιστούν οι συγκρούσεις μεταξύ Ρωσίας και Ουκρανίας το συντομότερο δυνατό και να επιτευχθεί μια δίκαιη λύση.

Κατά τη συνάντηση, στην οποία αναφέρθηκαν οι επιθετικές ενέργειες της Ελλάδας, ο Πρόεδρος Erdoğan δήλωσε ότι η Τουρκία δεν είναι αυτή που αυξάνει την ένταση στην περιοχή και ότι θα ήταν ωφέλιμο η Ελλάδα να ενεργήσει με κοινή λογική και να οδηγηθεί σε διάλογο.

Ο Πρόεδρος Ερντογάν σημείωσε ότι ο ρυθμός και ο χρόνος της διαδικασίας για την επικύρωση του τριμερούς μνημονίου Τουρκίας-Σουηδίας-Φινλανδίας θα καθοριστεί από τα βήματα που θα λάβουν αυτές οι χώρες».
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top