Το δικηγορικό γραφείο Πάτση αναλάμβανε και υποθέσεις νοσοκομείων!

Ακόμη και στα Γρεβενά, την εκλογική περιφέρεια του βουλευτή

Α. Πάτσης: Η δικηγοιρική εταιρεία του αναλάμβανε και υποθέσεις δημόσιων νοσοκομείων (Video Star) 

H δικηγορική εταιρεία του βουλευτή Ανδρέα Πάτση, φέρεται να αναλάμβανε και υποθέσεις με δημόσια νοσοκομεία της χώρας. Ένα από αυτά είναι και το νοσοκομείο Γρεβενών, της εκλογικής του δηλαδή Περιφέρειας. 

Πάτσης: Κινδυνεύει με έκπτωση από το βουλευτικό αξίωμα! 

Όπως μετέδωσε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star η Κατερίνα Παπακωστοπούλοy, που μίλησε με την ηγεσία του υπουργείου Υγείας, από την ώρα που έγιναν γνωστές αυτές οι συναλλαγές, ο Υπουργός Υγείας Θάνος Πλεύρης και η αναπληρώτρια Υπουργός Υγείας Μίνα Γκάγκα. ζήτησαν από την 3η ΥΠΕ να ενημερωθούν για τα ποσά και τα νοσοκομεία για τα οποία αναλάμβανε υποθέσεις. 

Οικονομικός εισαγγελέας: Διερεύνηση για φοροδιαφυγή Πάτση και ξέπλυμα

Η δημοσιογράφος αναφέρθηκε και σε ενδεικτικά εντάλματα πληρωμής τα οποία έχει στην κατοχή του το Star: 9.882 ευρώ για νομική εκπροσώπηση της 3ης ΥΠΕ το 2021, 4.879 ευρώ αμοιβές νομικών για το 2022 και μετά, εντάλματα πληρωμής σε ονόματα συνεργατών του, με την ίδια διεύθυνση γραφείου με τη δική του, για νομικές υπηρεσίες από το νοσοκομείο Γρεβενών, της εκλογικής του περιφέρειας. Εκεί μάλιστα υπολογίζονται τα μεγαλύτερα ποσά.

συμβάσεις του δικηγορικού γραφείου Α. Πάτση με δημόσια νοσοκομεία

συμβάσεις του δικηγορικού γραφείου Α. Πάτση με δημόσια νοσοκομεία 

Αντίστοιχα εντάλματα πληρωμής υπάρχουν και από το νοσοκομείο της Καστοριάς. Το σύνολο των αμοιβών φτάνει περίπου στις 25.000 ευρώ. 

Πάτσης: Παραλείψεις στο πόθεν έσχες βρήκε η Επιτροπή της Βουλής

Πληροφορίες επίσης του Star από το Υπουργείο Υγείας αναφέρουν ότι δεν είχε καμία σύμβαση για παροχή νομικών συμβουλών  σε κανένα νοσοκομείο. Φαίνεται ότι το γραφείο του Ανδρέα Πάτση ανέλαβε νομικές υποθέσεις κατ’ αποκοπή που ήταν για εκδίκαση στην Αθήνα, με βάση τις χαμηλότερες τιμές του Δικηγορικού Συλλόγου. 

Υποθέσεις της 3ης ΥΠΕ αναλάμβανε το δικηγορικό γραφείο Πάτση

Υποθέσεις της 3ης ΥΠΕ αναλάμβανε το δικηγορικό γραφείο Πάτση 

Όπως όμως σχολίασε η Κ. Παπακωστοπούλου, «είναι άλλο ένας δικηγόρος που αναλαμβάνει υποθέσεις νοσοκομείων κι άλλο ο Βουλευτής και μάλιστα στην εκλογική του περιφέρεια. Είναι ασυμβίβαστο ένας βουλευτής να παίρνει δουλειές του Δημοσίου και επίσης απαγορεύεται. Άρα είναι παράνομο και φυσικά δεν είναι ηθικό».  

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top