Έγιναν τα επίσημα εγκαίνια της επένδυσης του Ελληνικού   

Μητσοτάκης: Αναχώματα υπέρ των νοικοκυριών για την εισαγόμενη ακρίβεια    

Video - φωτογραφία από το ρεπορτάζ του κεντρικού δελτίου ειδήσεων του Star για την ομιλία Κ. Μητσοτάκη στα επίσημα εγκαίνια της επένδυσης του Ελληνικού     

Στην τελετή των επίσημων εγκαινίων του έργου ανάπλασης του Ελληνικού, παραβρέθηκε ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης, τονίζοντας πως οι επενδύσεις στη χώρα μας, δηλώνουν την αντοχή της ελληνικής οικονομίας μέσα σε ένα ασταθές τοπίο. 

Μητσοτάκης: «Θα σταθούμε στο πλευρό της κοινωνίας τους επόμενους μήνες»

Παράλληλα, ο κ. Μητσοτάκης διαβεβαίωσε τους πολίτες ότι η Πολιτεία θα συνεχίσει να στηρίζει νοικοκυριά και επιχειρήσεις για να αντιμετωπίσουν τις επιπτώσεις της ενεργειακής κρίσης. 

«Απέναντι στην εισαγόμενη ακρίβεια η Πολιτεία υψώνει συνεχώς αναχώματα ανακούφισης νοικοκυριών, επιχειρήσεων. Πράγματι οι συμπολίτες μας δοκιμάζονται» τόνισε ο πρωθυπουργός για να προσθέσει: «Όμως νιώθουν την κυβέρνηση δίπλα τους,  ενώ διαπιστώνουν ότι δεν κάνει βήμα πίσω από το πρόγραμμά της. Ό,τι είπαμε, το κάναμε».   

Μητσοτάκης: Τα μέτρα που δρομολογούνται για τους συνταξιούχους  

Τα επίσημα εγκαίνια της επένδυσης του Ελληνικού  

Παρουσία και υπουργών, του Αρχιεπισκόπου Ιερώνυμου και του βασικού μετόχου της ΛΑΜΔΑ Development έγιναν σήμερα τα επίσημα εγκαίνια του έργου, το οποίο θα προσθέσει 2,4 μονάδες στο ΑΕΠ, θα εισφέρει πάνω από 14 δισ. ευρώ στα δημόσια ταμεία και θα δημιουργήσει πάνω από 75.000 νέες θέσεις εργασίας. 

Μητσοτάκης: ρεκόρ επενδύσεων φέτος στη χώρα μας

Σε ρεκόρ όλων των εποχών στις άμεσες ξένες επενδύσεις αναφέρθηκε ο πρωθυπουργός στον χαιρετισμό του.  

Όπως υπογράμμισε «πρόκειται για επενδύσεις με σημαντικό αντίκρισμα στα δημόσια έσοδα,  στην τόνωση της απασχόλησης, στην κινητοποίηση των τοπικών αγορών για την υλοποίηση του κυβερνητικού προγράμματος, που θέλει την ανάπτυξη για όλους».  

Δημοσκόπηση Alco: Μικρή αύξηση στη «ψαλίδα»  ΝΔ – ΣΥΡΙΖΑ   

ΣΥΡΙΖΑ: Εξαπάτηση του λαού με το Ελληνικό  

«Ο Κ. Μητσοτάκης εγκαινιάζει δεύτερη φορά το Ελληνικό που ακόμα δεν έχει ξεκινήσει.  Έχει πάει την εξαπάτηση με το Ελληνικό σε άλλο επίπεδο» υποστήριξε ο ΣΥΡΙΖΑ σε ανακοίνωσή του. 
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top