Μητσοτάκης – Ερντογάν στην Πράγα: Μακριά και όχι… αγαπημένοι 

Το στιγμιότυπο από την «οικογενειακή φωτογραφία» των ηγετών  

Η ρήση «μια φωτογραφία ισοδυναμεί με χίλιες λέξεις» επιβεβαιώθηκε στη Σύνοδο της Πράγας όπου ο Έλληνας πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης  και ο Τούρκος Πρόεδρος Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν «φρόντισαν» να μη βρεθούν κοντά στην αποκαλούμενη «οικογενειακή» φωτογραφία.    
σύνοδος Πράγας: η οικογενειακή φωτογραφία με τον Ρ.Τ.Ερτογάν στην πρώτη σειρά δεξιά και τον Κ. Μητσοτάκη στη δεύτερη σειρά αριστερά

Πράγα οικογενειακή φωτογραφία με Μητσοτάκη Ερντογάν

Σύνοδος Πράγας: η οικογενειακή φωτογραφία με τον Ρ.Τ.Ερτογάν στην πρώτη σειρά δεξιά και τον Κ. Μητσοτάκη στη δεύτερη σειρά αριστερά  

Στην πρώτη σειρά πάντως, δίπλα στον πρόεδρο της Γαλλίας Μακρόν, βρέθηκε ο Κύπριος Πρόεδρος Νίκος Αναστασιάδης, στην ίδια σειρά με τον Τούρκο πρόεδρο Ρ.Τ. Ερντογάν, με τον Κυριάκο Μητσοτάκη να βρίσκεται στην αριστερή πλευρά της προηγούμενης σειράς. 

Η Αθήνα «βάζει στη θέση του» τον φιλότουρκο Λίβυο πρωθυπουργό 

Ο Κ. Μητσοτάκης, σε στιγμιότυπο που κατέγραψε ο φωτογραφικός φακός φάνηκε να έχει διάλογο σε φιλικό κλίμα με την «πρωτάρα» συνόδου σε επίπεδο κορυφής, πρωθυπουργός της Μεγάλης Βρετανίας Λιζ Τρας, όπως και με τον πρωθυπουργό τη Μάλτας Ρομπέρ Αμπελά.  

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης με τη Λιζ Τρας και τον πρωθυπουργό της Μάλτας Ρομπέρ Αμπελά  
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top