Συνάντηση Θεοδωρικάκου με τη χήρα του δημοσιογράφου  Καραϊβάζ 

Τι αναφέρουν πηγές του Υπουργείου Προστασίας του Πολίτη για τη συνάντηση  

Ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Τάκης Θεοδωρικάκος, είχε συνάντηση σήμερα με τη χήρα του δημοσιογράφου Γιώργου Καραϊβάζ.

Η ανάρτηση έγινε μετά από ανάρτηση της Στάθας Αλεξανδροπούλου στα social media, με την οποία διαμαρτυρήθηκε γιατί «δεν είχε καμία ενημέρωση το τελευταίο διάστημα από τις αρμόδιες υπηρεσίες της Ελληνικής Αστυνομίας».

Στάθα Καραϊβάζ: «Το κράτος δεν έχει βοηθήσει την οικογένειά μου»

Σύμφωνα με πληροφορίες ο Υπουργός Προστασίας του Πολίτη ενημέρωσε τη χήρα του δολοφονημένου δημοσιογράφου για όλα τα δεδομένα που υπάρχουν μέχρι στιγμής στο Τμήμα Ανθρωποκτονιών της Ασφάλειας Αττικής.

Ζήνα Κουτσελίνη: Συγκινεί το μήνυμά της για τον Καραϊβάζ - «Μας λείπεις»

Δεν μπαίνει στο αρχείο η υπόθεση της δολοφονίας Καραϊβάζ 

Κύκλοι της Κατεχάκη ανέφεραν για τη συνάντηση: 

Νέος Κόσμος: Επίθεση στο πολιτικό γραφείο του Τάκη Θεοδωρικάκου

«Η εντολή του Υπουργού Προστασίας του Πολίτη είναι μία, πάγια και ξεκάθαρη: Καμία διερεύνηση υπόθεσης δολοφονίας δε σταματά εάν δεν εξιχνιαστεί πλήρως, δεν εντοπιστούν οι υπαίτιοι και αποδοθούν στη Δικαιοσύνη. Η ίδια εντολή ισχύει, προφανώς, και για τους αξιωματικούς του τμήματος Ανθρωποκτονιών της Γενικής Αστυνομικής Διεύθυνσης Αθηνών, που διαχειρίζονται τη συγκεκριμένη υπόθεση ανθρωποκτονίας.

Κάθε απώλεια ζωής είναι μία τραγωδία. Ένας πόνος ψυχής και μια αγιάτρευτη πληγή για πολλές οικογένειες, αλλά και για την ίδια την κοινωνία. Η έρευνα σε όλες -ανεξαιρέτως- τις υποθέσεις θα φθάσει μέχρι τέλους. Μέχρι να φωτιστεί και η τελευταία λεπτομέρεια, μέχρι να απαντηθούν όλα τα ερωτήματα, μέχρι να βρεθούν οι δράστες. Όσος καιρός και να περάσει. Είναι ζήτημα ήθους, είναι ζήτημα συνείδησης, είναι ζήτημα πολιτισμού, είναι ζήτημα ανθρώπινης αξιοπρέπειας, είναι ζήτημα Δικαιοσύνης». 
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top