Ακραίες προκλήσεις από Τούρκους υπουργούς - Τι απαντά η Αθήνα

Οι Έλληνες κομάντος αναδείχθηκαν οι καλύτεροι ελεύθεροι σκοπευτές στην Ευρώ

Με αμείωτη ένταση οι Τούρκοι συνεχίζουν το χαβά των προκλητικών δηλώσεων, ζητώντας την αποστρατιωτικοποίηση των νησιών μας.

«Τα νησιά, τα οποία είναι κοντά σε εμάς και τα οποία δόθηκαν υπό όρους στην Ελλάδα με βάση τη συνθήκη της Λωζάνης και των Παρισίων του 1947, η Ελλάδα τα εξόπλισε και αυτό είναι ξεκάθαρο», δήλωσε ο Τούρκος υπουργός Εξωτερικών, Μεβλούτ Τσαβούσογλου.

Κόντρα ΣΥΡΙΖΑ – ΠΑΣΟΚ με Γεωργιάδη: Η δήλωση στους NYT που άναψε φωτιές

Αυτή τη φορά το τουρκικό κρεσέντο ολοκληρώθηκε με τους ανιστόρητους ισχυρισμούς και τις  απειλές από τον Χουλουσί Ακάρ.

«Στο Αιγαίο εσύ είσαι που με τα 3.000 νησιά έφτασες έως τη μύτη μας. Αν όμως εξοπλίζετε αυτά τα νησιά, που είναι πολύ κοντά στην Τουρκία και διακρίνονται με το μάτι, αυτό είναι κάτι που γεννά το δικαίωμα άμυνας σε εμάς», είπε ο Τούρκος υπουργός Άμυνας.

Νέα επίθεση από Τουρκία: Η Ελλάδα παραβιάζει τη Συνθήκη της Λωζάνης

Η Αθήνα παρακολουθεί και απαντά με ψυχραιμία στους τουρκικούς λεονταρισμούς.

«Απορρίπτουμε τους αβάσιμους ισχυρισμούς. Δεν ακολουθούμε τη ρητορική όξυνση της Τουρκίας. Απαντάμε με τον κατάλληλο τρόπο και σε χρόνο που εμείς κρίνουμε σκόπιμο», σχολιάζουν διπλωματικές πηγές.

Οι Έλληνες κομάντος αναδείχθηκαν οι καλύτεροι ελεύθεροι σκοπευτές στην Ευρώπη 

Την ίδια ώρα, οι Έλληνες sniper αναδείχτηκαν ως οι καλύτεροι ελεύθεροι σκοπευτές στην Ευρώπη, κλέβοντας  τη παράσταση στον διεθνή στρατιωτικό διαγωνισμό Ελεύθερων Σκοπευτών που έγινε στη Γερμανία. 

Οικονόμου σε Ακάρ: Έτοιμοι να υπερασπιστούμε τα κυριαρχικά μας δικαιώματα

Σε συνθήκες πραγματικής μάχης,  με άψογη παραλλαγή που τους έκανε αόρατους από τον εχθρό, οι κομάντος της διοίκησης ειδικού πολέμου του ΓΕΕΘΑ  εκτέλεσαν με απόλυτη ακρίβεια βολές με τουφέκι ελεύθερου σκοπευτή αλλά και με πιστόλι.

Οι δοκιμασίες ήταν σκληρές και κάτω από αντίξοες συνθήκες. Οι Έλληνες μαχητές  όμως  κατέκτησαν την πρώτη και την τέταρτη θέση. 

«Απρόσμενη επιτυχία για πολλούς, αναμενόμενη για όσους ξέρουν! Συνεχίστε έτσι Commandos, το μέλλον είναι δικό σας! Μας κάνετε υπερήφανους! "Εύγε-Bravo Zoulou"», έγραψε στο twitter o Κωνσταντίνος Φλώρος, αρχηγός ΓΕΕΘΑ.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top