Τσίπρας στη Βουλή: Δε θα σηκώσουμε το γάντι του διχασμού του Μητσοτάκη

Κόντρα χωρίς τέλος για την επίθεση Βερναρδάκη σε Κεραμέως  

Δεν έχει τέλος η πολιτική αντιπαράθεση με αφορμή την επίθεση Βερναρδάκη στη Νίκη Κεραμέως, την οποία σύγκρινε με τη Ρούλα Πισπιρίγκου, αλλά και τις βαριές εκφράσεις του πρωθυπουργού κατά του ΣΥΡΙΖΑ.  

Κόντρα Μητσοτάκη - ΣΥΡΙΖΑ στη Βουλή και για την επίθεση στον Real FM   

Μιλώντας σήμερα στη Βουλή, κατά τη συζήτηση του Νομοσχεδίου για την Παιδεία, ο  πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ Αλέξης Τσίπρας κατηγόρησε τον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκης ότι «ήρθε εσπευσμένα κατά την πρώτη μέρα συζήτησης», για «να επωφεληθεί μιας άθλιας εμπρηστικής επίθεσης σε έναν ραδιοφωνικό σταθμό και «για να βρει την ευκαιρία να προβεί σε μια πρωτοφανή ακρότητα, πρωτοφανή αθλιότητα, να συνδέσει την επίθεση με την πολιτική αντιπαράθεση στη  Βουλή και να αφήσει αισχρά υπονοούμενα για τους πολιτικούς του αντιπάλους». 

«Τρικούβερτος» καβγάς Σκουρλέτη με Κεραμέως στη Βουλή 

Πρόσθεσε ο  κ. Τσίπρας: «Το γάντι του διχασμού που μας πέταξε,  εμείς δεν πρόκειται να το σηκώσουμε. Στον στόχο του διχασμού στον οποίο θέλει να παρασύρει την κοινωνία θα αντιτάξουμε την ενότητα». 

Πολιτική αντιπαράθεση για την επίθεση Βερναρδάκη σε Κεραμέως 

«Ο φανατισμός, οι ακρότητες,  μπορεί να οδηγήσει σε περιστατικά που εγκυμονούν μεγάλους κίνδυνους και ο πρωθυπουργός αυτό ακριβώς ανέδειξε με τη χθεσινή του τοποθέτηση» τόνισε για την αντιπαράθεση ο υφυπουργός στον πρωθυπουργό και κυβερνητικός εκπρόσωπος Γ. Οικονόμου.   

«Για ασύγγνωστη επίθεση εναντίον της υπουργού Παιδείας» έκανε λόγο ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΠΑΣΟΚ Κώστας Σκανδαλίδης που «μετέτρεψε αυτή καθαυτή τη δυνατότητα να γίνει επιτέλους ουσιαστικός διάλογος στα φλέγοντα ζητηματα της Παιδείας σε μια ακόμη αντιπαράθεση που υποβαθμίζει την πολιτική σε παιχνίδι προεκλογικών εντυπώσεων».  

Βερναρδάκης: «Νίκη Κεραμέως, η Ρούλα Πισπιρίγκου της Δημόσιας Παιδείας»

«Φέρατε ένα νομοσχέδιο και η συζήτηση διεξήχθη σε ένα επίπεδο το οποίο στα αλήθεια αξίζει κοινωνιολογικής μελέτης» η χρησιμοποίηση ενός λεξιλογίου το οποίο φαντάζομαι ως ένα βαθμό θα ζηλεύουνε οι συνάδελφοι μου στις χειρότερες των εκπομπών που έχουν υπάρξει» τόνισε η βουλευτής του ΚΚΕ Λιάνα Κανέλλη.     
«Η  ΝΔ μη έχοντας κάτι άλλο διαφορετικό να πει στάθηκε στη δήλωση αυτή που είναι καταδικαστέα. Ο ΣΥΡΙΖΑ στάθηκε σε άλλες δηλώσεις προηγουμένων ετών ή δεκαετιών θα’  παμε να φτάσουμε μέχρι την εποχή του Μαυροκορδάτου και του Κωλέττη για να συζητάμε τα μεγάλα προβλήματα του τόπου» υποστήριξε ο πρόεδρος της Ελληνικής Λύσης Κυριάκος Βελόπουλος.   

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top