Κόντρα Μητσοτάκη - ΣΥΡΙΖΑ στη Βουλή και για την επίθεση στον Real FM   

«Bόμβες σε σταθμό που κατέκρινε τον Βερναρδάκη» είπε ο πρωθυπουργός  

Μια αναφορά του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη  στη Βουλή, στην εμπρηστική επίθεση κατά του ραδιοφωνικού σταθμού Real Fm και στην κριτική που άσκησε ο σταθμός στον Χριστόφορο Βερναρδάκη (για την παρομοίωση της Νίκης Κεραμέως με τη Πισπιρίγκου) προκάλεσε την έντονη αντίδραση βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ.

Βερναρδάκης: «Νίκη Κεραμέως, η Ρούλα Πισπιρίγκου της Δημόσιας Παιδείας»

«Πού είναι ο κ.Τσίπρας; Είμαι περίεργος αν θα έχει το πολιτικό θάρρος να ζητήσει ο ίδιος για τον πολιτικό χώρο που εκπροσωπεί μια προσωπική συγνώμη από την Υπουργό Παιδείας» ανέφερε αρχικά ο πρωθυπουργός, ο οποίος μίλησε και για «εκτσογλανισμό» της δημόσιας ζωής για να προσθέσει αργότερα: «… μάλιστα την ίδια ώρα που μπήκαν βόμβες σε ένα σταθμό που χθες κατέκρινε με μεγάλη αυστηρότητα τις δηλώσεις Βερναρδάκη».  

Ν. Ηλιόπουλος: Ο κ. Μητσοτάκης να ανακαλέσει
 

«Έσπευσε σήμερα εκτάκτως στη Βουλή.... για να εκμεταλλευθεί μια άθλια εγκληματική ενέργεια, όπως ο εμπρησμός του Real και να τον αποδώσει στους πολιτικούς του αντιπάλους. Αυτό δεν είναι μία απλή αθλιότητα. Ο κος Μητσοτάκης είναι πια επικίνδυνος για τη Δημοκρατία. Απαιτούμε άμεσα να ανακαλέσει» σχολίασε ο εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ.   


Βουλή: ένταση για τις δηλώσεις Βερναρδάκη κατά της Κεραμέως

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης ζήτησε πάντως τη συναίνεση των κομμάτων της αντιπολίτευσης, κοιτώντας προς το ΠΑΣΟΚ, για το νομοσχέδιο που φέρνει αλλαγές κυρίως στην τριτοβάθμια εκπαίδευση.

«Είναι οξύμωρο να ζητάει συναίνεση ο πρωθυπουργός σε μια συζήτηση την οποία ο ίδιος πυροδότησε μετατρέποντας το νομοσχέδιο για την Παιδεία σε αντιπαράθεση με τον ΣΥΡΙΖΑ για την απαράδεκτη, την ανεπίτρεπτη επίθεση Βερναρδάκη» απάντηση από το ΠΑΣΟΚ ο επικεφαλής της ΚΟ Μιχάλης Κατρίνης.    

Σε υψηλούς τόνους η κριτική στο νομοσχέδιο  από τον ΓΓ του ΚΚΕ Δημήτρη Κουτσούμπα. «Δε  ντρέπεστε να παρουσιάζετε το απαράδεκτο νομοσχέδιο ως να είναι κάποια λαϊκή απαίτηση;» αναρωτήθηκε. 


 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top