Μπογδάνος και Τζήμερος παίρνουν το μέρος της Λατινοπούλου για την Μπάρκα

«Όποιος δεν καταλαβαίνει τα στοιχειώδη...»

Δανάη Μπάρκα: Η απάντηση στη Λατινοπούλου για το σώμα της

Στήριξη από τον Κωνσταντίνο Μπογδάνο και τον Θάνο Τζήμερο βρήκε η Αφροδίτη Λατινοπούλου.

Η πρώην πολιτεύτρια της Νέας Δημοκρατίας σχολίασε με αρνητικό τρόπο το σώμα και τα κιλά της παρουσιάστριας Δανάης Μπάρκα, με αποτέλεσμα να δεχθεί βέλη τόσο από χρήστες του ίντερνετ, όσο και από επώνυμους.

Λατινοπούλου για Μπάρκα

Η Δανάη Μπάρκα ποζάρει ξανά με κόκκινο μαγιό και«σφάζει» τη Λατινοπούλου

Η Νέα Δημοκρατία με ανακοίνωσή της την «άδειασε», ξεκαθαρίζοντας πως «η πολιτεύτρια Αφροδίτη Λατινοπούλου δεν έχει κανένα αξίωμα ή θέση στο οργανόγραμμα της Νέας Δημοκρατίας, ούτε σε τοπικό ούτε σε κεντρικό επίπεδο και δεν θα είναι υποψήφια στις επόμενες εθνικές εκλογές».

Τέλος η Λατινοπούλου από τη ΝΔ μετά την επίθεση στην Μπάρκα

Η κυρία Μπάρκα απάντησε μέσα από την εκπομπή της, λέγοντας μεταξύ άλλων πως «με το συγκεκριμένο σώμα που χθες κρίθηκε, εγώ έχω διασκεδάσει, έχω χορέψει, έχω ερωτευτεί, με έχουν ερωτευτεί... Με το ίδιο σώμα δουλεύω όλη μέρα, βοηθάω πολλούς ανθρώπους γύρω μου. Με το ίδιο σώμα φροντίζω να δίνω δύναμη σε ανθρώπους εκεί έξω, με το ίδιο σώμα ονειρεύομαι να φέρω στον κόσμο ένα παιδί κάποια στιγμή».

Αφροδίτη Λατινοπούλου: Τα ρατσιστικά σχόλια για τη Δανάη Μπάρκα με μαγιό

Ο ανεξάρτητος βουλευτής Κωνσταντίνος Μπογδάνος στήριξε ανοιχτά την Αφροδίτη Λατινοπούλου, τονίζοντας σε ανάρτησή του, πως «η Δανάη Μπάρκα δεν αποτελεί πρότυπο υγείας».

Δανάη Μπάρκα: Η απάντηση στη Λατινοπούλου για το σώμα της

«Όσο όμορφη κι αν είναι η Δανάη Μπάρκα, όπως κι ένα ανορεξικό μοντέλο, δεν αποτελεί πρότυπο υγείας. Απλή λογική. Δυστυχώς, η ΝΔ της πολιτικής ορθότητας και του δικαιωματισμού δεν νοιάζεται πια για τη λογική. Μόνο διαγράφει όποιον ενοχλεί τους "προοδευτικούς". Με τη #Λατινοπουλου» έγραψε.

Το ίδιο έκανε και ο Θάνος Τζήμερος, ο οποίος συμπορεύεται με τον κ. Μπογδάνο στο κόμμα «Εθνική Δημιουργία».

«Η έννοια του ωραίου είναι υποκειμενική. Η έννοια του υγιούς δεν είναι. Εγώ πήρα, στα 10 χρόνια πολιτικής ακινησίας, 10 κιλά. Η γυναίκα μου μπορεί να τα θεωρεί sexy. Ο γιατρός δεν τα θεωρεί. Όποιος δεν καταλαβαίνει τα στοιχειώδη έχει διαγραφεί από μέλος της λογικής. #Λατινοπούλου», έγραψε στο twitter.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top