Κωνσταντινούπολη: «Πόλεμος» μεταξύ Σοϊλού και Ελλήνων βουλευτών

Νέο επεισόδιο μετά από αυτό με Ακάρ στην κοινοβουλευτική συνέλευση ΝΑΤΟ  

Νέο θερμό επεισόδιο στην Kωνσταντινούπολη πριν από λίγο,  μεταξύ του υπουργού Εσωτερικών της Τουρκίας Σουλεϊμάν Σοϊλού και των Ελλήνων βουλευτών που συμμετέχουν στην κοινοβουλευτική συνέλευση του ΝΑΤΟ.

Όλες οι σκληρές απαντήσεις των Ελλήνων βουλευτών στις προκλήσεις του Ακάρ 

Ο Σοϊλού, όπως μετέδωσε ο Πέτρος Μποτσαράκος στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star,  πήγε προετοιμασμένος για καβγά, με χάρτες, διαγράμματα  και στατιστικές, για να κατηγορήσει πάλι την Ελλάδα, προκαλώντας τους Έλληνες βουλευτές που συμμετείχαν στην συνεδρίαση. 

Συγκεκριμένα ο Σοϊλού κατηγόρησε την Ελλάδα για επαναπροωθήσεις μαζί με τη Frontex, η οποία ζήτησε να καταργηθεί, ενώ ούτε λίγο ούτε πολύ κατηγόρησε τη χώρα μας για.. υπόθαλψη τρομοκρατών! 

Επεισόδιο Ακάρ με Έλληνες βουλευτές στην Κωνσταντινούπολη

Οι απαντήσεις  Λιβανού και Βολουδάκη στις ανυπόστατες κατηγορίες  

Οι Έλληνες βουλευτές αντέδρασαν έντονα αποδομώντας τα όσα είπε ο τούρκος υπουργός.

Ο Σπήλιος Λιβανός του απάντησε ότι είναι ανυπόστατες όλες αυτές οι κατηγορίες και τον κατηγόρησε για  στοχοποίηση της Ελλάδας, τονίζοντας ότι ούτε επαναπροωθήσεις υπάρχουν ούτε υπόθαλψη  τρομοκρατίας. 

Μήνυμα των «Big4» του ΝΑΤΟ στην Τουρκία για αποκλιμάκωση με την Ελλάδα

Ο Μανούσος Βολουδάκης του επέστρεψε τις κατηγορίες λέγοντας ότι η Τουρκία έκανε εργαλειοποίηση του  μεταναστευτικού στον Έβρο το 2020, στα νησιά, μέχρι και στη Λευκορωσία, ενώ και η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Θεοδώρα Τζάγκρη επισήμανε ότι δεν ευσταθούν οι κατηγορίες. 
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top