Τουρκικά ΜΜΕ: «Να ρίξουμε μία σφαλιάρα, να κάνουμε απόβαση σε δύο νησιά»

Συνεχίζουν την προκλητική ρητορική οι Τούρκοι

Νέα πρόκληση των Τούρκων, αυτή τη φορά στη Μυτιλήνη, με τον ιδιοκτήτη ιστιοφόρου σκάφους να ανεβάζει σημαία με το πρόσωπο του ιδρυτή της σύγχρονης Τουρκίας, Κεμάλ Ατατούρκ. - βίντεο από μεσημεριανό δελτίο ειδήσεων του Star

Συνεχίζεται η ανθελληνική ρητορική στα τουρκικά ΜΜΕ, καθώς κάνουν λόγο για μια πιθανή εισβολή σε ελληνικά νησιά ώστε να καταρρεύσει η πολιτική της Ελλάδας και των ΗΠΑ.

«Τρέμουν» οι Τούρκοι τα Rafale με τους πυραύλους Meteor στο Αιγαίο!   

Στο Cnn Turk έδειξε τον Χακάν Μπαϊράκτσι, πολιτικό αναλυτή της Τουρκίας, να εξηγεί πώς ακριβώς θα μπορούσε να γίνει η τουρκική εισβολή σε ελληνικά νησιά, ώστε να «ρεζιλευτεί» η ελληνική εξωτερική πολιτική και να καταρρεύσει η πολιτική των ΗΠΑ.

«Η Τουρκία, για να αποφύγει το ρεζιλίκι, μπορεί να κάνει μία επιχείρηση, να ρίξει μία σφαλιάρα, να κάνει απόβαση σε δύο νησιά. Στην εσωτερική πολιτική θα πει ''δεν επιτέθηκα στην Ελλάδα, απλά της έδωσα μήνυμα ότι αν συνεχίσει την επιθετική πολιτική, εγώ θα απαντώ έτσι''», είπε στον αέρα της εκπομπής ο πολιτικός αναλυτής. 

Αμόκ του τουρκικού Υπ. Άμυνας κατά Ελλάδας για τις επισκέψεις σε νησιά!

Η εφημερίδα Χουριέτ γράφει πως «αυξάνεται η ένταση στο Αιγαίο», ενώ η εφημερίδα Μιλιέτ σε ολοσέλιδο δημοσίευμά της αναρωτιέται αν «μπορούν να αμφισβητήσουν την κυριαρχία των νησιών»

Τσαβούσογλου: Αν συνεχίσουν οι Έλληνες, θα τεθεί θέμα κυριαρχίας των νησιών

Μπαχτσελί: Τα Δωδεκάνησα έχουν την καρδιά τους στραμμένη στην Τουρκία

Ο ακροδεξιός κυβερνητικός εταίρος του Ερντογάν Ντεβλέτ Μπαχτσελί δήλωσε πως η καρδιά και η όψη των Δωδεκανήσων είναι στραμμένα προς την Τουρκία και πως οι Τούρκοι «θα ξεριζώσουν την καρδιά αυτών που θα αγγίξουν τη φλέβα μας».


Ταυτόχρονα κατηγόρησε τον Κυριακό Μητσοτάκη πως είναι όργανο των ξένων δυνάμεων, πως θέλει να προκαλέσει ένοπλη σύγκρουση με την Άγκυρα και να κάνει το Αιγαίο ελληνική θάλασσα!

Μητσοτάκης: Εύχομαι η ρητορική της Τουρκίας να μην εκφραστεί στο πεδίο

Επιπλέον, όπως φαίνεται, Τούρκοι δε δίστασαν να υψώσουν ακόμα και τη σημαία του Κεμάλ Ατατούρκ σε ιστιοφόρο στο λιμάνι της Μυτιλήνης!

Μυτιλήνη: Τουρκικό ιστιοφόρο ύψωσε σημαία του Κεμάλ στο λιμάνι

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top