ΚΙΝΑΛ: Άνοιξαν οι εσωκομματικές κάλπες - Τα δύο ονόματα που προτείνονται

Ποιοι μπορούν να ψηφίσουν και πώς

Σήμερα η εσωκομματική ψηφοφορία του ΚΙΝΑΛ. Τα μέλη του κόμματος ηφίζουν για την ονομασία του και το σύμβολο που θα το αντιπροσωπεύει.

Γκρίνια στο ΚΙΝΑΛ για τις επιλογές στο ψηφοδέλτιο για αλλαγή ονομασίας    

Ξεκίνησε από τις 7:00 το πρωί, στα περίπου 600 εκλογικά κέντρα σ΄ όλη τη χώρα, η εσωκομματική ψηφοφορία στο Κίνημα Αλλαγής. Τα μέλη του κόμματος καλούνται να επιλέξουν την ονομασία του ανάμεσα στο ισχύον «Κίνημα Αλλαγής» ή το «ΠΑΣΟΚ- Κίνημα Αλλαγής», με τα αντίστοιχα σύμβολα, το τριαντάφυλλο και τον πράσινο ήλιο.

ΚΙΝΑΛ - ψηφοφορία

Στις κάλπες χιλιάδες ψηφοφόροι του ΚΙΝΑΛ για να ψηφίσουν την ονομασία του κόμματος - Eurokinissi

Ταυτόχρονα ψηφίζουν για την εκλογή των νέων τοπικών και νομαρχιακών επιτροπών και την εκλογή των αντιπροσώπων στο συνέδριο που θα διεξαχθεί στις 20-22 Μαΐου.

Ο πρόεδρος του κόμματος, Νίκος Ανδρουλάκης, ψήφισε στις 11:00, στο εκλογικό κέντρο που λειτουργεί στο Πνευματικό Κέντρο του Δήμου Αθηναίων, στην Οδό Ακαδημίας.

ΚΙΝΑΛ - ψηφοφόροι

ΚΙΝΑΛ: Πώς γίνεται η ψηφοφορία και ποιοι μπορούν να ψηφίσουν

Με αντίτιμο 3 ευρώ, δικαίωμα ψήφου έχουν τα περίπου 180 χιλιάδες μέλη αλλά και οι φίλοι του ΚΙΝΑΛ.

Οι φίλοι του κόμματος που ψήφισαν στις εσωκομματικές εκλογές του Δεκεμβρίου για την εκλογή του Νίκου Ανδρουλάκη μπορούν σήμερα να προσέλθουν στις κάλπες, να συμπληρώσουν την αίτηση εγγραφής μέλους και να ψηφίσουν στη συνέχεια για το όνομα του κόμματος και την εκλογή των νέων Νομαρχιακών και Δημοτικών Οργανώσεων.

Βασική επιδίωξη είναι να προσέλθουν μαζικά τα μέλη του ΚΙΝΑΛ, γεγονός που θα επιβεβαιώσει -όπως επισημαίνεται- ότι η δυναμική που καταγράφει τον τελευταίο καιρό, είναι σταθερή και δυναμική ώστε στις κάλπες των εθνικών εκλογών να καταστεί ισχυρός παράγοντας των μετεκλογικών πολιτικών συσχετισμών.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top