Σακελλαροπούλου: Η ανάρτηση για τη νόσηση από τον κορωνοϊό

Τι αναφέρει για τον εμβολιασμό και την τήρηση των μέτρων ενόψει Πάσχα      

Κατερίνα Σακελλαροπούλου

Την αναγκαιότητα του εμβολιασμού ενόψει και του Πάσχα για την προστασία της ατομικής υγείας, αλλά και του κοινωνικού συνόλου, επισημαίνει η Πρόεδρος της Δημοκρατίας Κατερίνα Σακελλαροπούλου, η οποία διαγνώστηκε θετική στον κορονοϊό, σε ανάρτησή της στο Facebook. 

Θετική στον κορωνοϊό η Κατερίνα Σακελλαροπούλου

Όπως αναφέρει η Πρόεδρος της Δημοκρατίας,  λόγω του τριπλού εμβολιασμού της, τα συμπτώματα είναι ήπια, αλλά προειδοποιεί ότι «η πανδημία είναι ακόμη εδώ» και ότι «ο ιός μπορεί να μας συναντήσει οπουδήποτε και να προσβάλει τον καθένα, με διαφορετικές όμως συνέπειες, κάτι που καθιστά αναγκαίο τον εμβολιασμό όλων μας».

Σακελλαροπούλου: Ιστορικός ο λόγος του Ζελένσκι στη Βουλή

Συγκεκριμένα, η κυρία Σακελλαροπούλου αναφέρει στην ανάρτησή της:

«Σήμερα, διαγνώστηκα κι εγώ θετική στη νόσο Covid-19. Ευτυχώς, λόγω του τριπλού εμβολιασμού μου, τα συμπτώματα είναι ήπια. Φυσικά απομονώθηκα στο σπίτι και για λίγες μέρες θα εργάζομαι από εκεί.

Η πανδημία είναι ακόμη εδώ, η υψηλή μεταδοτικότητα της "Όμικρον" προκαλεί μεγάλο κύμα μολύνσεων. Ο ιός μπορεί να μας συναντήσει οπουδήποτε και να προσβάλει τον καθένα, με διαφορετικές όμως συνέπειες, κάτι που καθιστά αναγκαίο τον εμβολιασμό όλων μας. Καθώς το Πάσχα πλησιάζει και ετοιμαζόμαστε να το γιορτάσουμε με οικείους και φίλους, είναι απαραίτητο να μην χαλαρώνουμε την προσοχή μας και να τηρούμε με ευλάβεια τα υγειονομικά μέτρα. Η γιορτή της αγάπης ας γίνει μια ακόμη ευκαιρία να φροντίσουμε και να προστατεύσουμε όχι μόνο τη δική μας υγεία ή εκείνη των αγαπημένων μας προσώπων, αλλά και του κοινωνικού συνόλου γενικότερα».
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top