Aντιδράσεις για την ιδιωτικοποίηση και τις απολύσεις στη ΛΑΡΚΟ

Αντιπολίτευση: Κριτική για οικονομία και πανδημία

Συνάντηση με εργαζομένους της ΛΑΡΚΟ είχαν διαδοχικά το πρωί Αλεξης Τσίπρας και Νίκος Ανδρουλάκης, μετά την απόφαση της κυβέρνησης να προχωρήσει σε ιδιωτικοποίηση της εταιρίας.

Αλέξης Τσίπρας: «Ζητάμε εκλογές γιατί δεν πάει άλλο»

Για προειλημμένη απόφαση να οδηγήσει τη ΛΑΡΚΟ σε μαρασμό κατηγόρησε την κυβέρνηση ο Αλέξης Τσίπρας στη συνάντηση που είχε με σωματεία εργαζομένων της επιχείρησης.

 «Ο Κυριάκος Μητσοτάκης έταξε καλύτερες και περισσότερες δουλειές και οδηγεί σήμερα τους 1200 εργαζομένους σε απόλυση και απώλεια στέγης» δήλωσε ο Αλέξης Τσίπρας.

Ολοκληρωμένη πρόταση εξυγίανσης της επιχείρησης ζήτησε ο πρόεδρος του ΚΙΝΑΛ Νίκος Ανδρουλάκης.


«Πρέπει να βρεθεί λύση άμεσα, εξυγίανση της επιχείρησης ώστε να διασφαλιστούνε οι θέσεις εργασίας» δήλωσε ο Νίκος Ανδρουλάκης. 
 
Η ΛΑΡΚΟ μπορεί να παραμείνει ανοιχτή, να αναπτυχθεί και να εκσυγχρονιστεί, αλλά και να διασφαλίσει τη δουλειά και τα δικαιώματα των εργαζομένων της. 

«Η Ν.Δ. οδηγεί την Ελλάδα σε εθνική καταστροφή. Κάθε ημέρα που παραμένει στην εξουσία, υποθηκεύει ακόμα και το μέλλον των παιδιών μας» ανέφερε η Ελληνική Λύση.

«Η Κυβέρνηση θα έπρεπε να νομοθετήσει άμεσα, ανώτατο συντελεστή ΦΠΑ στο 15% και μειωμένο στο 6%» τόνισε ο εκπρόσωπος τύπου του ΜΕΡΑ25, Μιχάλης Κριθαρίδης.

Δείτε το μεσημεριανό δελτίο ειδήσεων του Star 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top