Ερντογάν: Αισχρή προπαγάνδα για μετανάστες που δεν έφτασαν ποτέ στα σύνορα

Μηταράκης: Ψέματα της Τουρκίας για τον θάνατο των 12 μεταναστών

Νέα αισχρή προπαγάνδα από την Τουρκία. Ο Ερντογάν κατηγορεί με θράσος την Ελλάδα για τον θάνατο μεταναστών στη τουρκική όχθη στον Έβρο. «Εντελώς ανυπόστατους» χαρακτηρίζει η Αθήνα τους προκλητικούς ισχυρισμούς. 

Τουρκία: Άμεση απελευθέρωση του Οσμάν Καβάλα ζητά το Συμβουλίο της Ευρώπης


Ο Τούρκος πρόεδρος εργαλειοποιεί πάλι με αναίσχυντο τρόπο το μεταναστευτικό για να επιτεθεί στην Ελλάδα, φτάνοντας στο σημείο  να μας κάνει «μαθήματα πολιτισμού» με έωλες κατηγορίες: .

«Το να παγώνουν και να πεθαίνουν εκεί στον Έβρο 12 άνθρωποι και να παραμένουν θεατές δεν είναι κάτι που καταπίνεται έτσι εύκολα. Η βύθιση αυτών των βαρκών και η καταδίκη των ανθρώπων στο θάνατο είναι πολύ σημαντικά και δείχνουν ποια είναι η συνηθισμένη πια στάση της Ελλάδας απέναντι στους ανθρώπους. Δυστυχώς, αυτό είναι σαν ένας  δείκτης του ελληνικού πολιτισμού»

Σε επαγρύπνηση Ένοπλες Δυνάμεις- Λιμενικό - ΕΛΑΣ μετά τις απειλές Ερντογάν 

Σκληρή απάντηση Μηταράκη στην τουρκική προπαγάνδα

«Ο θάνατος 12 μεταναστών στα τουρκικά σύνορα κοντά στα Ύψαλα είναι μία τραγωδία. Αλλά η αλήθεια πίσω από αυτό το περιστατικό δεν έχει καμία σχέση με την ψευδή προπαγάνδα που δημοσιεύθηκε από τον ομόλογό μου Υπουργό, κ. Soylu. Oι συγκεκριμένοι μετανάστες δεν έφτασαν ποτέ στα σύνορα» αναφέρει η δήλωση του Υπουργού Μετανάστευσης και Ασύλου Νότη Μηταράκη, στο ρεπορτάζ του κεντρικού δελτίου ειδήσεων του Star.     

Δένδιας: Την Ελλάδα θα επισκεφθεί επίσημα ο Πρόεδρος του Ισραήλ

Ο Μακρόν ξαναβάζει το μεταναστευτικό στο επίκεντρο

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του Star και της Κατερίνας Τσαμούρη, τη στιγμή που οι Τούρκοι προσπαθούν να αμαυρώσουν την εικόνα της Ελλάδας  η χώρα μας ενημερώνει τους  ευρωπαίους συμμάχους μας για την στάση τους, με τον Μακρόν  να προτείνει τη δημιουργία ενός συμβουλίου των χωρών της Σένγκεν για την προστασία των συνόρων.  
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top