Δένδιας: Την Ελλάδα θα επισκεφθεί επίσημα ο Πρόεδρος του Ισραήλ

Τηλεφωνική επικοινωνία ΥΠΕΞ Ελλάδας - Ισραήλ: Εξαιρετικές οι σχέσεις μας 

Δένδιας με ΥΠΕΞ Ισραήλ Λαπίντ

Την Ελλάδα θα επισκεφθεί επίσημα ο Πρόεδρος του Ισραήλ Ισαάκ Χέρτζογκ, όπως αποκάλυψε ο Έλληνας Υπουργός Εξωτερικών Νίκος Δένδιας, σε ανάρτησή του στο twitter,  μετά την  τηλεφωνική συνομιλία του με τον αναπληρωτή πρωθυπουργό και ΥΠΕΞ του Ισραήλ Γιαϊρ Λαπίντ. 

 

Δένδιας: Άνω του 50% στον ΟΗΕ ψηφίζει την Ελλάδα για το Συμβούλιο Ασφαλείας

«Σε τηλεφωνική συνομιλία με τον ΥΠΕΞ του Ισραήλ Γιαϊρ Λαπίντ συζητήσαμε σχετικά με τις εξαιρετικές διμερείς σχέσεις Ελλάδας - Ισραήλ και την πολυμερή συνεργασία στην περιοχή. Συζητήσαμε επίσης για την προετοιμασία της επικείμενης επίσημης επίσκεψης του Προέδρου του Ισραήλ Ισαάκ Χέρτζογκ» έγραψε ο κ. Δένδιας στην ανάρτησή του.  

Ελλάδα και σύμμαχοι «καίνε» το τουρκολιβυκό μνημόνιο

O Υπουργός Εξωτερικών του Ισραήλ έκανε λόγο στη δική του ανάρτηση για θερμή και θετική συνομιλία με τον φίλο του, όπως τον χαρακτήρισε, Υπουργό Εξωτερικών της Ελλάδας Νίκο Δένδια.  

 

Ο κ. Λαπίντ διαμήνυσε ότι η Ελλάδα είναι ένας σημαντικός εταίρος του Ισραήλ και εξέφρασε τη βούλησή για περαιτέρω ενίσχυση της διμερούς σχέσης, ενώ διαβεβαίωσε ότι «θα συνεχίσουμε να ενεργούμε για την ενίσχυση της σχέσης μεταξύ των χωρών και των λαών μας».
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top