Βουλή πρόταση μομφής: Τα «βρήκαν» τελικά Τασούλας και ΚΙΝΑΛ για την ΚΟ

Θα μιλήσει ο Ανδρουλάκης στους βουλευτές του νωρίς το πρωί της Κυριακής  

Ξεκίνησε στη Βουλή η συζήτηση της πρότασης δυσπιστίας εναντίον της κυβέρνησης που κατέθεσε ο ΣΥΡΙΖΑ. 

Βουλή πρόταση μομφής: Με επίθεση Τζανακόπουλου σε ΝΔ ξεκίνησε η συζήτηση

Κατά τη συζήτηση υπήρξε «εμπλοκή» αρχικά μεταξύ του Προέδρου της Βουλής Κωνσταντίνου Τασούλα και του Κινήματος Αλλαγής. Αιτία το γεγονός ότι ο Πρόεδρος της Βουλής αρνήθηκε το αίτημα του ΚΙΝΑΛ να του διατεθεί η αίθουσα Γερουσίας την Κυριακή για να διεξαχθεί η συνεδρίαση της κοινοβουλευτικής ομάδας στην οποία θα μιλούσε ο Νίκος Ανδρουλάκης, γιατί δεν μπορούσε, όπως είπε, να γίνει αυτό όσο βρισκόταν σε εξέλιξη η κοινοβουλευτική διαδικασία.   

Γιατί έκανε πρόταση μομφής ο ΣΥΡΙΖΑ

Για απαράδεκτη και αντιδημοκρατική απόφαση που δεν έχει προηγούμενο και δεν στηρίζεται στον Κανονισμό της Βουλής έκανε λόγο το Κίνημα Αλλαγής, τονίζοντας ότι ο Πρόεδρος της Βουλής επτά ώρες πριν είχε εγκρίνει το αίτημα. Καλεί μάλιστα όλα τα κόμματα να πάρουν θέση.

Βρέθηκε λύση τελικά για συνεδρίαση της ΚΟ του ΚΙΝΑΛ την Κυριακή το πρωί 

Τελικά βρέθηκε λύση για τη συνεδρίαση της ΚΟ του ΚΙΝΑΛ, η οποία θα συνεδριάσει στις 8 το πρωί της Κυριακής, πριν ξεκινήσει η τελευταία ημέρας της συζήτησης της πρότασης μομφής.  

«Υπεβλήθη αίτημα για συνεδρίαση εκτός ωραρίου της τριήμερης συνεδρίασης. Η συζήτηση μπορεί να γίνει,θα το συζητήσουμε στη Διάσκεψη των Προέδρων και θα αποφασίσουμε τι θα γίνεται από εδώ και πέρα» ανακοίνωσε αργότερα ο κ. Τασούλας

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top