ΝΔ: Σύμβουλος του Τσίπρα υπόσχεται μικρότερες ποινές για τους βιαστές

Τι υποστηρίζει για ομιλία του Γ. Ματζουράνη σε οργανώσεις του ΣΥΡΙΖΑ

Γιάννης Ματζουράνης

Επίθεση στον ΣΥΡΙΖΑ εξαπέλυσε η ΝΔ υποστηρίζοντας ότι ο δικηγόρος, στέλεχος της αξιωματικής αντιπολίτευσσης και «νομικό alter ego του κ. Τσίπρα», όπως τον χαρακτηρίζει, Γιάννης Ματζουράνης, υποσχέθηκε σε ομιλία του σε κομματικές οργανώσεις του ΣΥΡΙΖΑ μικρότερες ποινές για τους βιαστές

ΝΔ: Τα 7 ψέματα του ΣΥΡΙΖΑ για όσα είπε ο Μητσοτάκης    

Η ΝΔ υποστηρίζει συγκεκριμένα για την ομιλία του κ. Ματζουράνη:   

Βιασμός Θεσσαλονίκη: Τι έδειξαν οι τοξικολογικές εξετάσεις της 24χρονης

«Ο ΣΥΡΙΖΑ αποδεικνύει καθημερινά ότι είναι συνώνυμο της υποκρισίας. 

Σε κομματική εκδήλωση των τοπικών οργανώσεων  Α΄ Αθήνας πριν από περίπου μία εβδομάδα, ο κ. Ματζουράνης, μέλος της επιτροπής ανασυγκρότησης του ΣΥΡΙΖΑ ένιωσε την ανάγκη να υπερασπιστεί τις αλλαγές που έφερε νύχτα ο ΣΥΡΙΖΑ στον Ποινικό Κώδικα και να υποσχεθεί ηπιότερες ποινές ακόμη και για το έγκλημα του βιασμού! Χαρακτήρισε «εξαιρετική δουλειά» την παρέμβαση που οδήγησε στην αποφυλάκιση επικίνδυνων εγκληματιών πολύ πριν εκτίσουν την ποινή που τους επιβλήθηκε και υποσχέθηκε ακόμα ηπιότερες ποινές αν κερδίσει τις εκλογές ο ΣΥΡΙΖΑ. Έφτασε, μάλιστα, να αναρωτηθεί «γιατί θα πρέπει στον βιασμό να υπάρχει ειδική μεταχείριση του βιαστή».

Σαν να μην έφταναν όλα αυτά, ο κ. Ματζουράνης αναφερόμενος στις μεγάλες αλλαγές στην επιλογή των δικαστών, δήλωσε ότι «τα χέρια οποιασδήποτε κυβέρνησης ΔΥΣΤΥΧΩΣ (!!!) είναι δεμένα από το Σύνταγμα».

Πλέον, αυτές οι απόψεις δεν εκφράζονται μόνο από το πολιτικό  alter ego του κ. Τσίπρα, τον Παύλο Πολάκη, αλλά και από το νομικό alter ego του αρχηγού της αξιωματικής αντιπολίτευσης, τον Γιάννη Μαντζουράνη. Ο κ. Τσίπρας συμμερίζεται τις προτάσεις των στενών συνεργατών του για ελαχιστοποίηση των ποινών ακόμα και σε ειδεχθή εγκλήματα; Αυτή είναι η στήριξή του ΣΥΡΙΖΑ στις όλο και περισσότερες γυναίκες που με θάρρος διεκδικούν την τιμωρία των βιαστών και των κακοποιητών τους;  Φυσικά δεν περιμένουμε απάντηση. Η σιωπή του είναι τόσο ηχηρή ώστε μιλάει από μόνη της».

Η απάντηση του Γιάννη Μαντζουράνη στη ΝΔ

«Κατά συρροή βιαστής της αλήθειας αποδεικνύεται η Ν.Δ. του κ. Μητσοτάκη. Αυτή τη φορά διαστρεβλώνοντας κατάφωρα όσα είπα σε ανοιχτή εκδήλωση του ΣΥΡΙΖΑ πριν λίγες μέρες με εμφανίζει ως υποστηρικτή των βιαστών, ενώ χαρακτήρισα τον βιασμό «ειδεχθές έγκλημα» όπως και είναι. Την ίδια στιγμή επιτίθεται μέσω εμού στον Αλέξη Τσίπρα χαρακτηρίζοντάς με νομικό alter ego του. Συμβουλή προς τον κ. Μητσοτάκη: Κάπου κάπου να λέτε την αλήθεια για να σας πιστεύουν όταν λέτε ψέματα» ήταν η απάντηση Γιάννη Μαντζουράνη στη δήλωση της ΝΔ. 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top