Κατερίνα Μονογυιού: Η ανάρτηση για την κηδεία του αδελφού της Τζώρτζη

Παρακαλεί να γίνει σεβαστή η επιθυμία για κηδεία σε στενό κύκλο

Το ρεπορτάζ του Γιάννη Ευσταθίου στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star για την κατάσταση της υγείας της συζύγου του Τζώρτζη Μονογυιού και την ανάρτηση της αδελφής του και βουλευτή της ΝΔ Κατερίνας  Μονογυιού  

Η βουλευτής της ΝΔ Κατερίνα Μονογυιού, σε ανάρτησή της για την κηδεία του αδελφού της Τζώρτζη, ο οποίος έχασε τη ζωή του σε τροχαίο δυστύχημα στη Βούλα, παρακαλεί να γίνει σεβαστή η  επιθυμία της οικογένειας για κηδεία σε στενό κύκλο και αντί στεφάνων να γίνει δωρεά στο γηροκομείο Σύρου Μυκόνου. 

 

Εμπειρογνώμονας: Με 80 χιλιόμετρα έγινε το δυστύχημα του Τζώρτζη Μονογιού!

Η βουλευτής αναφέρει στην ανάρτησή της την οποία συνοδεύει με φωτογραφία του Τζώρτζη Μονογυιού:

Συλλυπητήρια Μητσοτάκη στη Μονογυιού για τον θάνατο του αδελφού της    

«Η οικογένεια του πολυαγαπημένου μας Γεωργίου, σε κλίμα μεγάλης θλίψης, επιθυμεί να τον αποχαιρετήσει σεμνά και ταπεινά σε πολύ στενό οικογενειακό κύκλο, σεβόμενη τα μέτρα που υπάρχουν για την πανδημία Covid. Γνωρίζοντας ότι όλοι σέβονται τον πόνο μας, ελπίζουμε ότι θα σεβαστούν και την επιθυμία μας, τόσο οι συγγενείς, οι φίλοι, όσο και τα ΜΜΕ.

Αντί στεφάνου, παρακαλούμε να γίνει η αντίστοιχη δωρεά στην μνήμη του όσοι το επιθυμούν στο Γηροκομείο της Ιεράς Μητροπόλεως Σύρου και Μυκόνου».  

Κατερίνα Μονογυιού: Έμαθε για το τροχαίο του αδελφού της από δημοσιογράφους

Καταλήγει με την αναφορά ότι η οικογένεια του Τζώρτζη Μονογυιού ευχαριστεί εκ των προτέρων «για τη στήριξη στο βαρύ πένθος μας, για την αγάπη και για την κατανόησή σας».  
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top