Συγκλονίζει ο βουλευτής της ΝΔ Φόρτωμας για τη μάχη με τον κορωνοϊό στη ΜΕΘ

Πέρασε δύσκολες στιγμές παρότι μόλις 40 ετών και δύο φορές εμβολιασμένος 

Εξιτήριο πήρε σήμερα από το ΓΝΑ, μετά από 16 μέρες νοσηλείας, ο βουλευτής Κυκλάδων της Νέας Δημοκρατίας Φίλιππος Φόρτωμας, ο οποίος συγκλονίζει με όσα ανέφερε για τη μάχη που έδωσε με τον κορωνοϊό.  

Κορωνοϊός: Αποσωληνώθηκε ο βουλευτής της ΝΔ, Φίλιππος Φόρτωμας

Αν και εμβολιασμένος με τις δυο δόσεις (δεν πρόλαβε να κάνει την τρίτη δόση) και μόλις 40 ετών, ο βουλευτής της ΝΔ χρειάστηκε όχι μόνο να διασωληνωθεί, αλλά και να εισαχθεί τελικά στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας.        

Ο κ. Φόρτωμας μίλησε στο Star για τις δραματικές ώρες που πέρασε στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας και κάλεσε όλους τους πολίτες να εμβολιαστούν, χαρακτηρίζοντας «μοναχικό αγώνα τη μάχη κατά του κορωνοϊού».  

Φίλιππος Φόρτωμας: Η πρώτη ανάρτηση μετά την αποσωλήνωσή του

Σε ανακοίνωσή του επίσης ο βουλευτής της ΝΔ ανέφερε για την περιπέτεια της υγείας του, ευχαριστώντας μεταξύ άλλων το ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό του ΓΝΑ:         

Φόρτωμας για κορωνοϊό: Μιλάμε για καταστολή του οργανισμού

«Μετά από την πολυήμερη νοσηλεία μου στο ΓΝΑ λόγω της νόσησής μου από τον Covid-19, επιστρέφω σήμερα υγιής και ευγνώμων στο σπίτι μου και στα καθήκοντά μου. Η δύσκολη αυτή περιπέτεια της υγείας μου είχε αίσιο τέλος και σε αυτό βοήθησε καθοριστικά το μοναδικό όπλο που μας έχει απλόχερα προσφέρει η επιστήμη, το εμβόλιο. 

Θα ήθελα να ευχαριστήσω από καρδιάς τους θεράποντες γιατρούς μου, τους νοσηλευτές και το υπόλοιπο προσωπικό του νοσοκομείου για την αμέριστη συμπαράστασή τους και την καθημερινή φροντίδα τους, τόσο σε εμένα προσωπικά, όσο και στους υπόλοιπους ασθενείς συμπολίτες μας, που αυτή την ώρα δίνουν το δικό τους αγώνα εναντίον του ιού. Θα ήθελα, τέλος, να απευθύνω μία έκκληση προς όλες τις Ελληνίδες και όλους τους Έλληνες: Εμβολιαζόμαστε, Εμβολιαζόμαστε, Εμβολιαζόμαστε! Καλή χρονιά σε όλους».
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top