Στη Σακελλαροπούλου ο Ανδρουλάκης: Εκπλιπαρώ τους Έλληνες, εμβολιαστείτε

Επισκέφτηκε και το νοσοκομείο Σωτηρία ο πρόεδρος του ΚΙΝΑΛ

Έκκληση στους πολίτες να εμβολιαστούν απηύθυνε ο Νίκος Ανδρουλάκης.

Ο πρόεδρος του Κινήματος Αλλαγής συναντήθηκε με την Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Κατερίνα Σακελλαροπούλου, δίνοντας ιδιαίτερη έμφαση στα θέματα της πανδημίας.

Το βίντεο των Ευρωπαίων Σοσιαλιστών για να τιμήσουν τη Φώφη Γεννηματά

Εξερχόμενος του Προεδρικού Μεγάρου, ο κ. Ανδρουλάκης ευχαρίστησε την κυρία Σακελλαροπούλου για τη συνάντηση και έκανε λόγο για ανάγκη εθνικής συνεννόησης όσον αφορά την πανδημια.

«Εκλιπαρώ όσους Έλληνες πολίτες δεν έχουν αξιοποιήσει το μεγάλο αυτό δώρο της επιστήμης να το κάνουν. Είναι η μόνη και η σημαντικότερη δυνατότητα να αντιμετωπίσουμε την πανδημία», είπε ο κ. Ανδρουλάκης, ανακοινώνοντας ότι το κόμμα του θα ξεκινήσει εκστρατεία ενημέρωσης για τον εμβολιασμό.

Παράλληλα, σημείωσε πως στη χθεσινή συνεδρίαση των Ευρωπαίων Σοσιαλιστών πήρε πρωτοβουλία να θέσει ξανά το ζήτημα για να εμπάργκο όπλων από ευρωπαϊκά κράτη προς την Τουρκία.

«Είναι αδιανόητο μία χώρα, η οποία καταπατά κυριαρχικά δικαιώματα γειτονικών ευρωπαϊκών χωρών, αλλά είναι και ένας παράγοντας αστάθειας στην ευρύτερη περιοχή από τον Νότιο Καύκασο μέχρι τη Μέση Ανατολή, να εξοπλίζεται από ευρωπαϊκά κράτη», τόνισε.

Νωρίτερα, ο πρόεδρος  του ΠΑΣΟΚ επισκέφθηκε το νοσοκομείο «Σωτηρία» και συνομίλησε με την διοίκηση και τους εργαζόμενους.

Δείτε το μεσημεριανό δελτίο ειδήσεων του Star 
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top