Ο Τσίπρας διέγραψε τον Κουρουμπλή από την ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ!

Τι ενημέρωσε το προεδρείο της Βουλής ο αρχηγός του κόμματος

Δείτε στο video τη φραστική «έκρηξη» του Π. Κουρουμπλή στη Βουλή, η οποία προκάλεσε τη διαγραφή του από την ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ      

Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία Αλέξης Τσίπρας ενημέρωσε το Προεδρείο της Βουλής ότι τίθεται εκτός κοινοβουλευτικής ομάδας του ΣΥΡΙΖΑ ο βουλευτής Παναγιώτης Κουρουμπλής,  μετά το επεισόδιο που προκάλεσε σήμερα στην Ολομέλεια της Βουλής. 

Χαμός στη Βουλή: «Δολοφόνοι» άρχισε να φωνάζει ο Κουρουμπλής! 

Συγκεκριμένα, ο κ. Κουρουμπλής άρχισε να αποκαλεί «δολοφόνους» την κυβέρνηση, με αφορμή τη μελέτη Τσιόδρα – Λύτρα για να επικρατήσει στη συνέχεια μεγάλη αναταραχή, με τον Πρόεδρο της Βουλής Κωνσταντίνο Τασούλα να προσέρχεται εκτάκτως στην αίθουσα της Ολομέλειας και να επιβάλλει την ποινή της μομφής στον βουλευτή για αντικοινοβουλευτική συμπεριφορά.  

Τσιόδρας - Λύτρας: Αυξημένη κατά 87% η θνητότητα στις νοσηλείες εκτός ΜΕΘ

.   
Τη διαγραφή του κ. Κουρουμπλή από την ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ ανακοίνωσε ο αντιπρόεδρος της Βουλής Οδυσσέας Κωνστιαντινόπουλος, ο οποίος ανέφερε: «Ο  πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ κ. Αλέξης Τσίπρας μας ανακοίνωσε ότι ο βουλευτής Παναγιώτης Κουρουμπλής  τίθεται εκτός κοινοβουλευτικής ομάδας του ΣΥΡΙΖΑ».  

Οικονόμου: Σύρθηκε στη διαγραφή Κουρουμπλή ο κ. Τσίπρας   

Ο Υφυπουργός παρά τω Πρωθυπουργώ και Κυβερνητικός Εκπρόσώπος Γιάννης Οικονόμου δήλωσε για τη διαγραφή του κ. Παναγιώτη Κουρουμπλή από την κοινοβουλευτική ομάδα του ΣΥΡΙΖΑ: 

«Ο κ. Τσίπρας αναγκάστηκε, εκών άκων, να συρθεί στην απόφαση διαγραφής του κ. Κουρουμπλή. Όσα είπε ο κ. Κουρουμπλής δεν συνιστούν μεμονωμένη συμπεριφορά. Είναι η κορυφή του παγόβουνου της ευτελούς και  εξαχρειωμένης αντιπολίτευσης που ασκεί ο ΣΥΡΙΖΑ, με εμπνευστή και πρωτεργάτη τον ίδιο τον κ. Τσίπρα».

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top