Ξεκίνησε η μάχη του Προϋπολογισμού στη Βουλή 

Τι ανέφερε ο εισηγητής της ΝΔ Ρουσόπουλος για την ενίσχυση νοικοκυριών  

Ρεπορτάζ του κεντρικού δελτίου ειδήσεων του Star για την επίσκεψη του Κ. Μητσοτάκη στην Εύβοια και την ένααρξη της συζήτησης για τον προϋπολογισμό στη Βουλή  

Επιστρέφοντας από την Εύβοια, ο Κυριάκος Μητσοτάκης μετέβη στη Βουλή για την έναρξη της συζήτησης για τον προϋπολογισμό. Στο τραπέζι είναι η ανακοίνωση και νέων μέτρων, για την απορρόφηση των αυξήσεων στην ενέργεια. Για το φυσικό αέριο, η έκπτωση αναμένεται να ανέλθει στο 30% από το 15%, ενώ για τους λογιαριασμούς ρεύματος θα αυξηθεί η επιδότηση για τον Δεκέμβριο. Για τα ευάλωτα νοικοκυριά θα υπάρχει μόνιμος μηχανισμός στήριξης από Γενάρη, με την εκκρεμότητα αν θα έχει εισοδηματικά κριτήρια ή πλαφόν κατανάλωσης. 

Ρουσόπουλος για προϋπολογισμό: Θα ανακτήσουμε τις απώλειες της πανδημίας 

«Μόνο τους τελευταίους 3 μήνες το πακέτο ενίσχυσης νοικοκυριών και επιχειρήσεων ανήλθε στο 1,1 δις. ευρώ, μόνο για την ενέργεια» τόνισε ο γενικός εισηγητής της ΝΔ Θεόδωρος Ρουσόπουλος, με τον οποίο άνοιξε και η συζήτηση, η οποία θα ολοκληρωθεί το βράδυ της Παρασκευής.        

Αχτσιόγλου για Προϋπολογισμό: Αποδεικνύει ότι η κυβέρνηση είναι επικίνδυνη


Ρεκόρ δεκαετίας σημείωσε ο πληθωρισμός τον Οκτώβριο του 2021. Τα νοικοκυριά σαρώνονται από γενικευμένο κύμα ακρίβειας» υποστήριξε από την πλευρά του ΣΥΡΙΖΑ η γενική εισηγήτρια του ΣΥΡΙΖΑ και τομεάρχης Οικονομικών, Έφη Αχτσιόγλου.   
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top