Πόσοι είναι οι ανεμβολίαστοι αστυνομικοί: Η απάντηση Θεοδωρικάκου  

Πού έφτασε το ποσοστό μετά την αύξηση εμβολιασμών την τελευταία εβδομάδα  

«Το ποσοστό των αστυνομικών που δεν έχουν εμβολιαστεί ή νοσήσει είναι 20%. Τις τελευταίες ημέρες το 9% των αστυνομικών έχει εμβολιαστεί» τόνισε ο Υπουργός Προστασίας του Πολίτη Τάκης Θεοδωρικάκος στη Βουλή, για το ζήτημα του εμβολιασμού των αστυνομικών, με το ποσοστό των ανεμβολίαστων στο Σώμα Ασφαλείας να έχει βρεθεί και στο στόχαστρο του ΣΥΡΙΖΑ.  

 

Ανεμβολίαστοι: Νέα προειδοποίηση για πιο «σκληρά» περιοριστικά μέτρα    
 

«Η προσπάθεια που γίνεται μέσα στην αστυνομία,  να ξεπεράσουν οι αστυνομικοί που δεν έχουν εμβολιαστεί προκαταλήψεις, έχει αποτέλεσμα. Θα συνεχίσουμε τον δρόμο της πειθούς» τόνισε ο κ. Θεοδωρικάκος. 

Θεοδωρικάκος για γυναικοκτονίες: Έξαρση αλλά όχι «πανδημία»   

Ο Υπουργός Προστασίας του Πολίτη πρόσθεσε για το ίδιο ζήτημα από το βήμα της Βουλής:

Σε διαθεσιμότητα αντιεμβολιαστής αστυνομικός

«Δεν υπάρχει περίπτωση Έλληνας αστυνομικός να μην πάρει όλα τα κατάλληλα μέτρα ώστε να κάνει τη δουλειά του με ασφάλεια και για τους ίδιους τους πολίτες αλλά και για τους αστυνομικούς. Δε θα βρείτε αστυνομικούς να ελέγχουν τους πολίτες και να μη φορούν μάσκα και να μην παίρνουν όλα τα απαραίτητα μέτρα... Και θα ήθελα να καλέσω την αξιωματική αντιπολίτευση να αποφύγει έναν πολύ επιφανειακό πειρασμό να χρησιμοποιεί αυτά τα θέματα για να κάνει μικροκομματική πολιτική. Αφήστε ήσυχη την Ελληνική Αστυνομία να κάνει τη δουλειά της». 
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top