Χρηστίδου: Η ανάρτηση για τον Μητσοτάκη και το ουίσκι που τελικά κατέβασε

Nα ζητήσει δημόσια συγγνώμη από τον πρωθυπουργό, ζητά το Μαξίμου

Πυρά κατά του πρωθυπουργού, Κυριάκου Μητσοτάκη, εκτόξευσε η Ραλλία Χρηστίδου με ανάρτησή της στα κοινωνικά δίκτυα, την οποία, όμως, «κατέβασε» στη συνέχεια.

Η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ ανήρτησε μια φωτογραφία του κ. Μητσοτάκη από το Μέτσοβο, ασκώντας κριτική στον πρωθυπουργό ότι πίνει ουίσκι την ώρα που η χώρα μετρά χιλιάδες νεκρούς από την πανδημία.

«Είναι πλέον σαφές ότι ο Πρωθυπουργός εργάζεται πενθήμερο ως δημόσιος υπάλληλος. Έχει γίνει ρουτίνα να τον βλέπουμε σε φωτογραφίες χαμογελαστό κάθε ΠΣΚ. Αυτή τη φορά στο Μέτσοβο με τον κ. Αμυρά και με ένα μπουκάλι ουίσκι είναι εμφανές ότι έχει στο μυαλό του τους 17.189 νεκρούς», έγραψε η κυρία Χρηστίδου.

Χρηστίδου twitter

Στη συνέχεια, έχοντας προφανώς ενημερωθεί ότι η φωτογραφία είναι από το 2019, η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ «κατέβασε» την ανάρτηση.

Σε ανακοίνωσή του το Γραφείο του Πρωθυπουργού κάνει λόγο για fake news και καλεί την κυρία Χρηστίδου να ζητήσει δημόσια συγγνώμη από τον πρωθυπουργό.

Ολόκληρη η ανακοίνωση:

«Η διασπορά ψευδών ειδήσεων αποτελεί πάγια τακτική των υπογείων της Κουμουνδούρου, υπηρετώντας την επιλογή των προσωπικών επιθέσεων κατά του Πρωθυπουργού με κάθε τρόπο και μέσον, που έχει υιοθετήσει ο κ. Τσίπρας. Την τακτική αυτή μέχρι τώρα υπηρετούσαν γνωστοί δημοσιογραφικοί κύκλοι και διάφορα troll του διαδικτύου. Αυτή τη φορά στο «παιχνίδι» μπήκαν και βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ. Η κα Ραλλία Χρηστίδου, με fake ανάρτησή της έδωσε το σύνθημα για άλλη μια επίθεση, εμφανίζοντας ως χθεσινή, επίσκεψη του Πρωθυπουργού στο Μέτσοβο που είχε γίνει το 2019! Ύστερα από την κατακραυγή αναγκάστηκε να κατεβάσει την ανάρτηση. Αλλά αυτό δεν αρκεί. Είναι ανεπίτρεπτο μέλη του Κοινοβουλίου να λειτουργούν ως troll του διαδικτύου δημιουργώντας fake news. Η κα Χρηστίδου οφείλει να ζητήσει δημόσια συγγνώμη. Και όσο κ. Τσίπρας επιμένει να μην αποδοκιμάζει τέτοιες ενέργειες επιβεβαιώνει ότι βουλευτές και κάποιοι πρώην υπουργοί του βρίσκονται σε διατεταγμένη υπηρεσία».

Δείτε το μεσημεριανο δελτίο ειδήσεων του Star 
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top