Κόντρα για το διάγγελμα: Η απάντηση Οικονόμου στον Τσίπρα  

«Δήλωση – αγγαρεία, νοιάζεται μόνο για καρέκλες και αξιώματα»    

Γιάννης Οικονόμου

Σε υψηλούς τόνους απάντησε η κυβέρνηση στη δήλωση του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξη Τσίπρα, με την οποία άσκησε δριμεία κριτική στο περιεχόμενο του διαγγέλματος του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη, καλώντας τον ουσιαστικά να παραδώσει την εξουσία. 

Αντι - διάγγελμα Τσίπρα: Αν δεν μπορεί ο Μητσοτάκης ας φύγει 

Συγκεκριμένα, ο Υφυπουργός παρά τω Πρωθυπουργώ και Κυβερνητικός Εκπρόσωπος Γιάννης Οικονόμου, απάντησε στη δήλωση του αρχηγού της αξιωματικής αντιπολίτευσης:

Διάγγελμα Μητσοτάκη: 5 νέα μέτρα για κορωνοϊό και εμβολιασμό! 

«Όπως κατάλαβαν όλοι η δήλωση - αγγαρεία του κ. Τσίπρα έγινε μόνο και μόνο γιατί είχε προαναγγείλει ότι θα απαντήσει στον Πρωθυπουργό. Δεν πρόσθεσε τίποτα ουσιαστικό, που να μπορεί να εφαρμοστεί στην δεδομένη πραγματικότητα, και επιβεβαίωσε ξανά ότι από την διγλωσσία έχει περάσει στην ανούσια πολυλογία. Χαρακτήρισε  «λόγια του αέρα» σημαντικά  πράγματα που έχουν συμβεί στη χώρα τα τελευταία χρόνια: 1277  από 577 ΜΕΘ, περισσότερες από 14000 προσλήψεις υγειονομικών, ένταξη στο ΕΣΥ πάνω από 700 κλινών του ιδιωτικού τομέα, διάθεση του συνόλου των κενών ΜΕΘ του ιδιωτικού τομέα στο ΕΣΥ, επίταξη υπηρεσιών ιδιωτών γιατρών, 16200 διορισμούς εκπαιδευτικών, 1320 από 850 λεωφορεία στις συγκοινωνίες της Αθήνας, το εμβολιαστικό πρόγραμμα «Ελευθερία» και τόσα ακόμη.  

Διάγγελμα Μητσοτάκη: Όλα τα νέα μέτρα και οι κανόνες δημόσιας υγείας

Το τραγικότερο όλων είναι ότι έστω και με μισόλογα ψέλλισε τούτη την ώρα το πραγματικό ενδιαφέρον του: καρέκλες και αξιώματα μέσω της πανδημίας. Ο Πρωθυπουργός μίλησε με ειλικρίνεια και έδειξε ότι διαθέτει το θάρρος, τα εφόδια και την υπευθυνότητα να διαχειριστεί την πραγματικότητα έτσι όπως είναι, ώστε να προστατεύσει κατά το μέγιστο τη δημόσια υγεία και να κρατήσει όρθια τη χώρα μέσα στην πανδημία».
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top