Εκλογές ΚΙΝΑΛ: Ντιμπέιτ για πέντε χωρίς Παπανδρέου στις 29 Νοεμβρίου

Θα γίνει και δεύτερη τηλεμαχία ανάμεσα στους δύο τελικούς διεκδικητές

Χωρίς τη συμμετοχή του Γιώργου Παπανδρέου θα γίνει τελικά το προεκλογικό ντιμπέιτ για τις εσωκομματικές εκλογές του Κινήματος Αλλαγής.

Λόγω διαφωνιών, ο πρώην πρωθυπουργός δε θα συμμετέχει και έτσι η τηλεμαχία, η οποία θα γίνει στις 29 Νοεμβρίου στην ΕΡΤ στις 22.00 θα γίνει με τους υπόλοιπους πέντε διεκδικητές: Νίκο Ανδρουλακη, Παύλο Γερουλάνο, Χάρη Καστανίδη, Ανδρέα Λοβέρδο και Παύλο Χρηστίδη.

Μετά τον πρώτο γύρο των εκλογών, στις 5 Δεκεμβρίου, θα γίνει άλλο ένα ντιμπέιτ ανάμεσα στους δύο τελικούς διεκδικητές.

Εκλογές ΚΙΝΑΛ: Σκληρό ντέρμπι ανάμεσα σε Λοβέρδο, Ανδρουλάκη, Παπανδρέου

Μένει να φανεί εάν, σε περίπτωση που ο κ. Παπανδρέου βρίσκεται στον δεύτερο γύρο, θα συμφωνήσει να συμμετέχει τότε.

Όσον αφορά το μοντέλο, που θα ακολουθηθεί για την τηλεμαχία, η ΕΡΤ πρότεινε συμμετοχή των Παύλου Τσίμα (ρ/σ ΣΚΑΪ), Τάσου Παππά («Εφημερίδα των Συντακτών») και Γιώργου Κουβαρά (Action 24), ώστε να εκπροσωπηθούν όλα τα είδη μέσων ενημέρωσης, με συντονίστρια την παρουσιάστρια του κεντρικού δελτίου της κρατικής τηλεόρασης, Αντριάνα Παρασκευοπούλου.

υμφώνησαν άπαντες, πλην της πλευράς του Νίκου Ανδρουλάκη, ο εκπρόσωπος του οποίου έθεσε στο τραπέζι τη συμμετοχή δημοσιογράφων των ιδιωτικών καναλιών, στα πρότυπα του 2017, προκειμένου, όπως ειπώθηκε, να «επιτευχθεί ευρύτερη επικοινωνιακή διάχυση».

Οι τελικές αποφάσεις, για το αν θα ακολουθηθεί το «μοντέλο» του 2017 με έξι δημοσιογράφους ή θα προχωρήσει η διαδικασία με τρείς, αναμένεται να ληφθούν σήμερα ή το αργότερο αύριο.

Δείτε το μεσημεριανό δελτίο ειδήσεων του Star 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top