«Πυρά» από την αντιπολίτευση για τις δηλώσεις Σκέρτσου για το ΕΣΥ

Διπλή κόντρα ΣΥΡΙΖΑ – ΝΔ για την πανδημία

«Φουντώνει» η πολιτική κόντρα για την αντιμετώπιση της πανδημίας, με την κυβέρνηση και τον ΣΥΡΙΖΑ να ανταλλάσσουν σφοδρά «πυρά». Σκληρή κριτική στο κυβερνών κόμμα ασκούν και τα υπόλοιπα κόμματα.

Rapid Test στις εκκλησίες: Τι είπε ο Τσίπρας στον Αρχιεπίσκοπο 

Ο Αλέξης Τσίπρας εξήγησε γιατί ο ΣΥΡΙΖΑ κατέθεσε τροπολογία για να μπαίνουν με ράπιντ τεστ οι ανεμβολιάστοι πιστοί στις εκκλησίες και επιτέθηκε στον Πρωθυπουργό: «Δε θα προστατεύσουμε αυτούς τους ανθρώπους; Στο όνομα να μην δυσαρεστήσουμε μια μικρή μειοψηφία η οποία μας ψηφίζει, ή που μπορεί να θέλουμε να μας ψηφίζει και να μη δυσαρεστηθεί; Αυτό κάνει ο κ. Μητσοτάκης τώρα. Συμπεριφέρεται σαν Γκόρτσος». 

Rapid test για εκκλησιασμό: To παρασκήνιο μεταξύ Κυβέρνησης και Εκκλησίας

Ο Παύλος Πολάκης ισχυρίστηκε ότι θα πρέπει να εμβολιαστούν οι άνω των 65 και οι ευπαθείς ομάδες, με αποτέλεσμα να του επιτεθεί ο εκπρόσωπος Τύπου της Ν.Δ. Τάσος Γαϊτάνης, ζητώντας του να διευκρινίσει εάν τελικά εννοεί ότι δε χρειάζεται να εμβολιαστούν οι νεότεροι. 

Ο ΣΥΡΙΖΑ κατηγόρησε τον Άκη Σκέρτσο για «ταξική ξιπασιά», με αφορμή τη δήλωση του υπουργού Επικρατείας ότι «δεν υπάρχει λόγος να δημιουργηθεί ένα πολυτελές σύστημα υγείας που θα μείνει και μετά την πανδημία». 

Εμβόλιο: Νέα κόντρα ΝΔ – ΣΥΡΙΖΑ με αφορμή ανάρτηση του Πολάκη

«Φτάσαμε ήδη στην ώρα μηδέν. Κάποιος πρέπει να ταρακουνήσει τα λιμνάζοντα ύδατα μιας αδιέξοδης αντιπαράθεσης πάνω στην υγεία των ανθρώπων» δήλωσε σχετικά ο βουλευτής του ΚΙΝΑΛ, Κώστας Σκανδαλίδης. 

Δείτε το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star. 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top