Υποψήφιος πρόεδρος του ΚΙΝΑΛ και ο Γερουλάνος 

Ενδιαφέρον και από τον Γραμματέα της Κ.Ο. Κεγκέρογλου 

Παύλος Γερουλάνος

Νέες υποψηφιότητες εμφανίζονται στο προσκήνιο για τη διεκδίκηση της ηγεσίας του Κινήματος Αλλαγής, μετά την αλλαγή των δεδομένων που προκαλεί η ασθένεια της Φώφης Γεννηματά  

Φώφη Γεννηματά: Στο πλευρό της τα τρία της παιδιά 

Ο πρώην υπουργός στη κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ, 2010-2012, υποψήφιος δήμαρχος Αθηναίων και νυν δημοτικός σύμβουλος, με επιστολή του στον γραμματέα του ΚΙΝΑΛ , Μανώλη Χριστοδουλάκη και την αρμόδια Επιτροπή Καταστατικού (ΕΔΕΚΑΠ), ζητά να δοθεί ένα εύλογο χρονικό διάστημα, μέχρι το τέλος της άλλης εβδομάδας,  για να συγκεντρώσει τις απαραίτητες υπογραφές.

Κύμα συμπαράστασης στη Φώφη Γεννηματά για τη νοσηλεία της 

Το ενδιαφέρον του να θέσει υποψηφιότητα για την ηγεσία του Κινήματος Αλλαγής, εκδήλωσε και ο γραμματέας της Κ.Ο του κόμματος, Βασίλης Κεγκέρογλου, ύστερα από την απόσυρση της Φώφης Γεννηματά, στην οποία και πρόσκειται ο βουλευτής Ηρακλείου.
       
Με επιστολή του στην αρμόδια Επιτροπή Καταστατικού, (ΕΔΕΚΑΠ), ο κ. Κεγκέρογλου ζητάει μία εβδομάδα επιπλέον προθεσμία, μέχρι την επόμενη Παρασκευή 22/10/2021 για να ολοκληρώσει την συλλογή των απαραίτητων υπογραφών.

Στον Ευαγγελισμό για να δει τη Γεννηματά ο Παπανδρέου

Στην επιστολή του στην ΕΔΕΚΑΠ, ο κ. Κεγκέρογλου αναφέρει:

« Αγαπητοί σύντροφοι και συντρόφισσες,

Σας καταθέτω το ενδιαφέρον μου να υποβάλλω υποψηφιότητα στις επικείμενες εκλογές για την ανάδειξη Πρόεδρου του Κινήματος Αλλαγής και παρακαλώ να μου χορηγήσετε το μητρώο μελών του Κινήματος. Παράλληλα, λόγω της αλλαγής των δεδομένων, παρακαλώ για τη χορήγηση της απαραίτητης προθεσμίας - τουλάχιστον μιας εβδομάδας, δηλαδή μέχρι την Παρασκευή 22/10/2021- προκειμένου να την υποβάλλω μαζί με τις απαραίτητες υπογραφές.

Με εκτίμηση και συντροφικούς χαιρετισμούς

Βασίλης Κεγκέρογλου»
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top