Γεννηματά: Δε θα υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση – Πότε θα πάρει εξιτήριο

Κανονικά οι εκλογές τον Δεκέμβριο στο Κίνημα Αλλαγής

Στο πλευρό της Φώφης Γεννηματά βρίσκονται η Αιμίλια, ο Γιώργος και η Κατερίνα, τα τρία της παιδιά, ο σύζυγος και η αδερφή της

Εξιτήριο εντός των επομένων ημερών αναμένεται να πάρει η Φώφη Γεννηματά, η οποία νοσηλεύεται στον Ευαγγελισμό, από τη Δευτέρα, το βράδυ της Δευτέρας με συμπτώματα ατελούς ειλεού.

Όπως διαπιστώθηκε, μετά από εκτενείς εξετάσεις, η κατάσταση οφείλεται σε υποτροπή της βασικής της νόσου, με τη Φώφη Γεννηματά να καλείται να δώσει άλλη μία δύσκολη μάχη με τον καρκίνο.

Στον Ευαγγελισμό για να δει τη Γεννηματά ο Παπανδρέου

Σύμφωνα με πληροφορίες, η πρόεδρος του Κινήματος Αλλαγής δε θα υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση και το πρόβλημα υγείας της θα αντιμετωπιστεί, κατά την τρέχουσα εισήγηση των θεραπόντων ιατρών, με φαρμακευτική αγωγή.

Φώφη Γεννηματά: Στο πλευρό της τα τρία της παιδιά

Έτσι, η κυρία Γεννηματά θα συνεχίσει, όταν ολοκληρωθεί η νοσηλεία της, τη μάχη της με τον καρκίνο στο σπίτι της.

Κανονικά οι εκλογές τον Δεκέμβριο στο Κίνημα Αλλαγής

Η μάχη της Φώφης Γεννηματά δε θα επηρεάσει την εκλογική διαδικασία για την ανάδειξη του νέου αρχηγού του Κινήματος Αλλαγής.

Όπως φαίνεται, σύμφωνα με τις πληροφορίες για τις επαφές που είχαν την Τετάρτη οι τρεις υποψήφιοι για το Κίνημα Αλλαγής (Ανδρουλάκη, Καστανίδης, Λοβέρδος) συμφωνήθηκε πως το χρονοδιάγραμμα θα πρέπει να τηρηθεί και να γίνουν κανονικά, στις 5 και 12 Δεκεμβρίου οι εσωκομματικές εκλογές.

Συγκίνηση για τη μάχη της Γεννηματά – Εξελίξεις για τη νέα ηγεσία του ΚΙΝΑΛ

Αν και έχουν ακουστεί ακόμη και ονόματα για πιθανή νέα υποψηφιότητα, ακόμη δεν έχει γίνει γνωστή κάποια πρόθεση να υπάρξει και τέταρτος υποψήφιος, ενδεχομένως από το «στρατόπεδο» της Φώφης Γεννηματά.

Εξάλλου, η προθεσμία για την κατάθεση της συλλογής των υπογραφών για τις υποψηφιότητες λήγει την Παρασκευή 15 Οκτωβρίου, χωρίς να αποκλείεται μια παράταση της τελευταίας στιγμής.
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top