Καβγάς Πλεύρη – Πολάκη στη Βουλή για τα μονοκλωνικά αντισώματα 

Πλεύρης: Ο λαϊκισμός δεν έχει όρια – Πολάκης: Θα γλιτώναμε 6.000 θανάτους 

Κόντρα ξέσπασε για μία ακόμα φορά στη Βουλή ανάμεσα στον Υπουργό Υγείας Θανάση Πλεύρη και στον βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ και πρώην αναπληρωτή Υπουργό Υγείας, Παύλο Πολάκη

Κόντρα Πλεύρη – Πολάκη στη Βουλή για εμβόλια, αντισώματα και… Ισραήλ 

Αφορμή αυτή τη φορά ήταν το ζήτημα της θεραπείας για τον κορωνοϊό με μονοκλωνικά αντισώματα, με τον  Π. Πολάκη να εξαπολύει σφοδρή επίθεση στην κυβέρνηση. Ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ υποστήριξε ότι αν η κυβέρνηση είχε φέρει από τις αρχές του έτους 20.000 δόσεις μονοκλωνικών αντισωμάτων «θα είχαν αποσοβηθεί 6. 000 θάνατοι από τον Γενάρη». 

ΣΥΡΙΖΑ: Τι είπε ο Κούλογλου μετά την επίθεση Πολάκη εναντίον του 

Από την πλευρά του ο Υπουργός Υγείας κατηγόρησε τον Π. Πολάκη για λαϊκισμό. «Ο λαϊκισμός σας με τα μονοκλωνικά θα τελειώσει. Η χώρα ακολούθησε ακριβώς ό,τι έκανε η Ευρωπαϊκή Ένωση» τόνισε ο Θ. Πλεύρης.  

Βουλή: Άρση ασυλίας του Π. Πολάκη εισηγείται η Επιτροπή Δεοντολογίας

Στο επίκεντρο της κριτικής στην κυβέρνηση σήμερα βρέθηκαν πάντως από την πλευρά της αντιπολίτευσης οι χειρισμοί της Νίκης Κεραμέως στο ζήτημα της απεργίας - αποχής των εκπαιδευτικών για την αξιολόγηση, ενώ ερώτηση προς τους Υπουργούς Παιδείας και Προστασίας του Πολίτη κατέθεσαν βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ για τα επεισόδια από ακροδεξιούς σε σχολεία της Θεσσαλονίκης. 


 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top