Αποκαλύψεις την Τρίτη από Θεοδωρικάκο - ΕΛ.ΑΣ. για «φάμπρικα» με εξώδικα

Έρχονται διώξεις για υποκινητές αντιεμβολιαστών «με το αζημίωτο»

Στη Δικαιοσύνη θα οδηγηθούν διαχειριστές ιστοσελίδων και σελίδων στα social media που υποκινούν τις αντιδράσεις αντιεμβολιαστών ή στήνουν ακόμα και απάτες με εξώδικα, έναντι αντιτίμου.

Εισαγγελική έρευνα για ιστοσελίδες και αναρτήσεις αντιεμβολιαστών

Όπως αποκάλυψε ο Γιώργος Ευγενίδης στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star με τη Μάρα Ζαχαρέα, η ώρα της αλήθειας για όσους πατρονάρουν τους αρνητές των εμβολιασμών και επιχειρούν να τους εκμεταλλευτούν για να θησαυρίσουν, ήρθε. Αύριο το πρωί, σύμφωνα με τις πληροφορίες του Star, ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη Τάκης Θεοδωρικάκος και ο Διευθυντής της Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος κ. Παπακώστας θα παρουσιάσουν 10 τέτοιες περιπτώσεις διαχειριστών ιστοσελίδων ή σελίδων στα social media, των οποίων τα στοιχεία έχουν ήδη διαβιβαστεί στην Εισαγγελία της Αθήνας.

Θεοδωρικάκος στο Star: Οι εκπαιδευτικοί δεν πρέπει να προσάγονται 

Στο μικροσκόπιο των Αρχών, σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες του Star, είναι, μεταξύ άλλων, και οι διαχειριστές group στα social media, που κατηγορούνται ότι ζητούσαν και 20 ευρώ κατ' άτομο για τη «φάμπρικα» με τα εξώδικα. 

Όπως διευκρίνισε πάντως ο Γ. Ευγενίδης, οι ιστοσελίδες δεν «κατεβαίνουν» αύριο, αλλά με τους διαχειριστές τους θα ασχοληθεί η Εισαγγελία, η οποία θα δρομολογήσει την έρευνα και θα κληθεί να ασκήσει διώξεις, ακόμα και για κακουργήματα. 

Θεοδωρικάκος: Έρευνα σε βάθος για τα περιστατικά εικονικού εμβολιασμού 

Στόχος της Πολιτείας είναι να μπει ένα τέλος στον παραλογισμό, εξ ου και προ ημερών είχε δοθεί από τον κ. Θεοδωρικάκο και η εντολή στην ΕΛ.ΑΣ. να σταματήσει να ενεργοποιεί το αυτόφωρο για εκπαιδευτικούς και γιατρούς που δέχονταν μηνύσεις από αρνητές για την τήρηση των μέτρων. Η έρευνα συνεχίζεται και θα είναι διαρκής. Με άλλα λόγια, το «φρένο» δεν θα μπει στις 10 αυτές περιπτώσεις μόνο, οι οποίες είναι απλώς η αρχή. 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top