ΣΥΡΙΖΑ: Η «ισοπαλία» Μητσοτάκη-Τσίπρα προκάλεσε «εμφύλιο» Πολάκη-Κούλογλου

Η επίθεση του βουλευτή Χανίων και η απάντηση του ευρωβουλευτή

Έξω φρενών έγινε ο Παύλος Πολάκης με τον Στέλιο Κούλογλου, με αφορμή την αποτίμηση του τελευταίου για τις παρουσίες του Κυριάκου Μητσοτάκη και του Αλέξη Τσίπρα στη ΔΕΘ (Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης).

Με αφορμή κείμενο του ευρωβουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ στη σελίδα tvxs.gr με τίτλο «ΔΕΘ: Ισοπαλία μετά από έναν ανιαρό αγώνα», ο βουλευτής Χανίων επιτέθηκε στον κ. Κούλογλου, λέγοντας πως είναι «βαθειά νυχτωμένος» και πως «μάλλον πρέπει να ξεκουραστείς από την πολιτική και να ασχοληθείς μόνο με τη δημοσιογραφία». 

Μήλον της έριδος η μεσαία τάξη και το… ΠΑΣΟΚ για ΣΥΡΙΖΑ και ΝΔ

Ο κ. Κούλογλου σημειώνει πως στο κείμενό του πως η συνέντευξη Τύπου του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ δεν έβγαλε είδηση.

«Θα ήταν διαφορετικά αν, παραδείγματος χάριν, στην ερώτηση για το πρόσωπο του πρωθυπουργού, σε περίπτωση προοδευτικής κυβέρνησης συνεργασίας, άφηνε ανοιχτό ένα τέτοιο ενδεχόμενο: σε αυτή την περίπτωση η στρατηγική για την «προοδευτική διακυβέρνηση» θα ερχόταν στο προσκήνιο των συζητήσεων και της επικαιρότητας. Η απάντηση του Α. Τσίπρα έκλεισε το θέμα και, ελλείψει άλλων, «είδηση» έγινε το καλαμπούρι για τους Ντάλτον και τον Ραν Ταν Πλαν», γράφει.

«ΑΚΟΥ ΣΤΕΛΙΟ ΚΟΥΛΟΓΛΟΥ», γράφει οργισμένος ο κ. Πολάκης, απαντώντας με ανάρτησή του στο facebook.

«Ο Αλέξης Τσιπρας ΘΑ ΕΙΝΑΙ με την ψήφο του λαού πρωθυπουργός της χώρας μετά τις επόμενες εκλογές για να κάνουμε τη νέα αρχή για μας και τα παιδιά μας ,μακρυά και απέναντι από το ΦΑΓΟΠΟΤΙ της διαπλοκής και το μεσαίωνα που φτιάχνει το Μητσοτακέικο!», τονίζει.

«Αν εσύ είδες «ισοπαλία» στη ΔΕΘ, μάλλον χρειάζεσαι γυαλιά. Αν ονειρεύεσαι πρωθυπουργό «εκ προσωπικοτήτων», που θα υπαγορεύσουν τα διάφορα κέντρα, είσαι βαθειά νυχτωμένος και μάλλον πρέπει να ξεκουραστείς από την πολιτική και να ασχοληθείς μόνο με τη δημοσιογραφία…», καταλήγει.

Ο κ. Κούλογλου απάντησε στον κ. Πολάκη, λέγοντας πως… κάνει προεκλογική εκστρατεία άλλων κομμάτων.

«Αν θυμάστε τον κ. Κυμπουρόπουλο τον έβγαλε πρώτο βουλευτή σε σταυρούς και με ρεκόρ για τη ΝΔ –κόντεψε να φτάσει τον Γλέζο– πέρασε τον Μεϊμαράκη. Και αυτό επειδή του επιτέθηκε ο κύριος Πολάκης πριν από τις ευρωεκλογές και του έδωσε 700.000 σταυρούς», είπε μιλώντας στο Action24.

«Εγώ είμαι 30 χρόνια στη δημοσιογραφία και κανείς δεν θα μου αφαιρέσει το δικαίωμα του λόγου. Και οι ευρωβουλευτές πρέπει να συμβάλουν, στο καλό της παράταξης αλλά και της χώρας. Ήταν μία ισοπαλία του ΣΥΡΙΖΑ, αλλά εκτός έδρας. Δεν θέλω να ασχοληθώ με τις αναρτήσεις του Πολάκη, έχω πιο σημαντικά πράγματα», πρόσθεσε.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top