Σάλος από την επίθεση στελέχους του ΣΥΡΙΖΑ κατά της Μαρίας Σάκκαρη  

«Άδειασμα» από τον Ν. Μπίστη: Η Αριστερά δεν έχει σχέση με τη χυδαιότητα  

Σάλος από την ξαφνική και άδικη επίθεση στελέχους του ΣΥΡΙΖΑ εναντίον της Μαρίας Σάκκαρη, λίγο πριν δώσει κρίσιμο αγώνα για να υπερασπιστεί τα εθνικά χρώματα. Η σεξιστική επίθεση που αφορούσε την προσωπική ζωή της διάσημης τενίστριας, προκάλεσε την αντίδραση του γιου του πρωθυπουργού. 

 

Πρόκειται για την  Άννα Ελεφάντη, ηθοποιό, υποψήφια βουλευτή και πρωταγωνίστρια στα... σποτ του ΣΥΡΙΖΑ, η οποία, σε μια χρονική στιγμή που δίνεται μάχη για την υπεράσπιση των γυναικών σε όλα τα επίπεδα αποφάσισε να επιτεθεί στην Μαρία Σάκκαρη για την προσωπική της ζωή, χωρίς η πρωταθλήτρια να έχει προκαλέσει σε τίποτα. Τι ενόχλησε την κυρία Ελεφάντη; Το ότι η Μαρία στα 26 της χρόνια συνδέεται με τον 25χρονο γιο του πρωθυπουργού, ο οποίος της ευχήθηκε πριν τρεις ημέρες για τα γενέθλιά της. 

Η Star των σποτ του ΣΥΡΙΖΑ, αποφάσισε να ασχοληθεί με τη σχέση δυο νέων ανθρώπων, την κρίσιμη ώρα που η Μαρία παλεύει για την Ελλάδα και να τη συνδέσει χωρίς κανέναν λόγο με το το γεγονός ότι η ΕΡΤ δεν μετέδωσε «ζωντανά» την προσπάθεια του Λευτέρη Πετρούνια. 

Απογοητευμένος ο Πετρούνιας που δε μεταδόθηκαν πλάνα από την προσπάθειά του

«Ζούμε στη χώρα που για να σε δείχνει η ΕΡΤ πρέπει να έχεις γκόμενο τον γιο του Πρωθυπουργού» έγραψε στο tweeter το στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ  με την απάντηση να έρχεται από τον ίδιο τον Κωνσταντίνο Μητσοτάκη, ο οποίος έγραψε στο  facebook:  
«Προς την κυρία Ελεφάντη και τους υπόλοιπους σχολιαστές... αν και λυπάμαι που συμπεριλαμβάνομαι στη ρητορική μίσους και στη χυδαία επιχειρηματολογία σας, το έχω αποδεχτεί πλέον. Αλλά θα σας παρακαλούσα να σεβαστείτε την Μαρία, η οποία δεν φταίει σε τίποτα απολύτως, δεν έχει δώσει κανένα δικαίωμα, και έχει δεχθεί σεξιστική και χυδαία επίθεση σε μια περίοδο μάλιστα όπου αγωνίζεται στους Ολυμπιακούς αγώνες» έγραψε στο facebook. 

Τσίπρας: «Μένουμε σπίτι αλλά όταν βγούμε έξω θα έχουμε δουλειές;»

ΝΔ: Ο Τσίπρας δίνει το σήμα της χυδαιότητας 

Για σεξισμό και χυδαιότητα κατηγόρησε η Πειραιώς την Κουμουνδούρου. «Περιμένουμε το επόμενο βίντεο του ΣΥΡΙΖΑ με την κα Ελεφάντη να μας μιλάει για τα δικαιώματα των γυναικών. Ο κ. Τσίπρας δίνει το σήμα της χυδαιότητας και οι υπόλοιποι ακολουθούν». 

Σκληρή κριτική στην Άννα Ελεφάντη άσκησε όμως  και ο Νίκος Μπίστης, συγγραφέας και μέλος του Πολιτικού Συμβούλιου του ΣΥΡΙΖΑ. «Εμβρόντητος διάβασα το απαράδεκτο και σεξιστικό σχόλιο της Άννας Ελεφάντη για την Μαρία Σάκκαρη και τον Κωνσταντίνο Μητσοτάκη. Κάποιος να της θυμίσει ότι ποτέ τα πέτρινα χρόνια η Αριστερά δεν είχε σχέση με την ανοησία και την χυδαιότητα». 

Προκαλεί πάντως αρνητική εντύπωση το γεγονός ότι -έως τώρα- τουλάχιστον ο επίσημος ΣΥΡΙΖΑ δεν έχει αποδοκιμάσει την απαράδεκτη επίθεση του στελέχους του. 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top