Φωτιά Σταμάτα: 4 προσαγωγές υπόπτων ανακοίνωσε ο Χαρδαλιάς 

Χρυσοχοϊδης: Είμαστε όλοι σε επιφυλακή – Προσοχή τις επόμενες μέρες

Τέσσερις προσαγωγές υπόπτων για το ενδεχόμενο να ευθύνονται για την πρόκληση της μεγάλης πυρκαγιάς σε Σταμάτα, Ροδόπολη και Διόνυσο ανακοίνωσε ο Υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας και Διαχείρισης Κρίσεων, Νίκος Χαρδαλιάς, κατά την έκτακτη ενημέρωση από το Εθνικό Συντονιστικό Κέντρο, μαζί με τον Υπουργό Προστασίας του Πολίτη, Μιχάλη Χρυσοχοΐδη

Φωτιά σε Σταμάτα - Διόνυσο: Έκτακτη ενημέρωση από Χαρδαλιά 

Όπως ενημέρωσε ο κ. Χαρδαλιάς,  η κατάσταση στα μέτωπα της πυρκαγιάς έχει βελτιωθεί,  αλλά θα παραμείνει σε γενική κινητοποίηση ο κρατικός μηχανισμός. Όπως ανέφερε, το μέτωπο προς την Πεντέλη είναι ασφαλές αλλά παραμένουν πολλές διάσπαρτες εστίες στην πυρκαγιά, την κατ΄λασβεση της οποίας συντονίζει ο Αρχηγός του ΠΣ, αντιστράτηγος, Στέφανος Κολοκούρης.
     

Φωτιά Σταμάτα: «Κρανίου τόπος» - Οι πρώτες εικόνες από τη μεγάλη καταστροφή

Σύμφωνα επίσης με τον  κ. Χρυσοχοΐδη, οι αρχές διερευνούν τα αίτια προκειμένου να εξάγουν συμπεράσματα για τα ακριβή αίτια της πυρκαγιάς.   

«Είμαστε όλοι εδώ και θα προστατεύσουμε με απόλυτη αφοσίωση το περιβάλλον, τα δάση μας, τους οικισμούς που βρίσκονται πέριξ των δασών και τις ανθρώπινες ζωές» δήλωσε ο Υπουργός Προστασίας του Πολίτη, ο οποίος διαβεβαίωσε επίσης ότι  «είμαστε όλοι σε επιφυλακή». 

Φωτιά στη Σταμάτα: Κάηκαν σπίτια σε Ροδόπολη και Διόνυσο

Ο  Υπουργός Προστασίας του Πολίτη απηύθυνε και έκκληση να σταματήσουν οι δραστηριότητες στην ύπαιθρο που μπορούν να προκαλέσουν πυρκαγιά, όχι μόνο σήμερα αλλά και τις επόμενες ημέρες, λόγω των συνθηκών καύσωνα που θα επικρατούν.    
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top