«Απίστευτος»: Το tweet του Μητσοτάκη τα ξημερώματα για τον Αντετοκούνμπο

Συγχαρητήρια στον Γιάννη από σύσσωμο τον πολιτικό κόσμο

Μητσοτάκης - Αντετοκούνμπο

«Απίστευτος Γιάννης! Όλοι οι Έλληνες γιορτάζουν».

Με αυτό το tweet ο Κυριάκος Μητσοτάκης πανηγύρισε τη μυθική εμφάνιση του Γιάννη Αντετοκούνμπο και την κατάκτηση του πρωταθλήματος του ΝΒΑ.

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο στην κορυφή του NBA – Πρωταθλητές οι Μπακς

Μάλιστα, ο πρωθυπουργός ανήρτησε τα ξημερώματα, λίγο μετά το τέλος του αγώνα Μπακς – Σανς, μια φωτογραφία με τον Αντετοκούνμπο να πανηγυρίζει, κάνοντας πολλούς να αναρωτηθούν εάν… ξενύχτισε με τον Γιάννη.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο πρωθυπουργός πολύ πιθανόν να μιλήσει τηλεφωνικά με τον Έλληνα διεθνή για να τον συγχαρεί για τη μεγάλη επιτυχία. Ωστόσο, αυτό θα συμβεί μετά το μεσημέρι, ώστε να έχει ξημερώσει πρώτα στις ΗΠΑ.

Τα θερμά του συγχαρητήρια στον Γιάννη και τον Θανάση Αντετοκούνμπο για την κατάκτηση του πρωταθλήματος του NBA με τους Μιλγουόκι Μπακς, έδωσε και ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξης Τσίπρας.

ΝΒΑ: Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο ξεσπά σε λυγμούς στην αγκαλιά της συζύγου του

«Από ένα μικρό διαμέρισμα στα Σεπόλια, στην κορυφή του κόσμου. Νικητές, μαχητές, πρωταθλητές. Παιδιά μεταναστών που έζησαν την αδικία, το ρατσισμό και τον κοινωνικό αποκλεισμό. Παιδιά δυο γονιών που ήρθαν στην Ελλάδα για μια καλύτερη ζωή και μεγάλωσαν την οικογένεια τους με αρχές, αξίες και ιδανικά», αναφέρει χαρακτηριστικά ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

«Σπουδαίοι αθλητές και άνθρωποι που μας γέμισαν χαρά, συγκίνηση και υπερηφάνεια. Γιάννη και Θανάση Αντετοκούνμπο συγχαρητήρια για την επιτυχία σας. Είναι τιμή μας που είστε Έλληνες», καταλήγει ο κ. Τσίπρας.

«Όταν κοιτάς ψηλά, έχεις δύναμη και όρεξη για δουλειά, δεν υπάρχουν όρια. Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο δεν μας κάνει μόνο περήφανους. Αποτελεί παράδειγμα για όλους και ιδίως για τη νέα γενιά», έγραψε η πρόεδρος του ΚΙΝΑΛ, Φώφη Γεννηματά.

 

 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top