Αποκάλυψη Star: Σχέδιο λειτουργίας της οικονομίας μόνο για ανεμβολίαστους  

Έρχονται νέες απαγορεύσεις και περιορισμοί για όσους δεν εμβολιαστούν  

Σχέδιο λειτουργίας της οικονομίας και της κοινωνίας με περιορισμούς μόνο για ανεμβολίαστους ετοιμάζει η κυβέρνηση ενόψει του φθινοπώρου, όπως αποκάλυψε το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star. Το θέμα είναι όμως πώς θα γίνει αυτό με τον μισό πληθυσμό να είναι ανεμβολίαστος, σχολίασε ο Πέτρος Μποτσαράκος. 

Γεωργιάδης: «Ο μη εμβολιασμός είναι σπουδαίος λόγος για απόλυση»

Το βασικό σενάριο για τους εμβολιασμούς δείχνει μία εικόνα τελείως διαφορετική από αυτή που έχουμε σήμερα στις αρχές Σεπτεμβρίου.

Εκτιμάται ότι τότε θα υπάρχει ένα 60% πλήρως εμβολιασμένων πολιτών, ένα επιπλέον 10% που θα έχει κάνει την πρώτη δόση και ένα περίπου 10% ανθρώπων που έχουν νοσήσει. Αυτό σημαίνει ότι το 80% του πληθυσμού θα διαθέτει πιστοποιητικό εμβολιασμού ή πιστοποιητικό νόησης μέσα στον Σεπτέμβριο. 

Λοβέρδος: Να απαγορεύεται η είσοδος στους ανεμβολίαστους βουλευτές

Αν αφαιρεθούν τα παιδιά, στον ενήλικο πληθυσμό χωρίς πιστοποιητικό θα είναι μόνο το 15-20%.

Καραντίνα αλλά μόνο για ανεμβολίαστους σε περίπτωση έξαρσης της πανδημίας 

Για τους ανεμβολίαστους μόνο θα είναι οι περιορισμοί από το φθινόπωρο, ενώ αν υπάρχει έξαρση της πανδημίας οι περιορισμοί θα είναι μεγαλύτεροι. Στην εστίαση και  τη διασκέδαση  υπάρχει ήδη απαγόρευση εισόδου σε εσωτερικούς χώρους  και εξετάζεται να προστεθεί και το λιανεμπόριο αν χρειαστεί.

Υποχρεωτικοί εμβολιασμοί: Σύγχυση και σενάρια απολύσεων λόγω... Υπουργών

Αυτά για την ψυχαγωγία. Για τις  βασικές δραστηριότητες όπως οι μετακινήσεις, η εργασία και η εκπαίδευση θα χρειάζεται test.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top